Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.6°C22.4°C
4 BF 41%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
17.0°C19.3°C
3 BF 57%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
17 °C
16.5°C18.0°C
5 BF 68%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
18.8°C21.1°C
6 BF 59%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
21 °C
20.7°C20.9°C
4 BF 35%
"Αυγή TV": / Πρώτη φορά... τηλεοπτικά
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

"Αυγή TV": / Πρώτη φορά... τηλεοπτικά

Στο διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον που δημιουργούν οι νέες τεχνολογίες και οι καινοτομίες του ψηφιακού κόσμου, η εφημερίδα "Αυγή" δεν μπορεί να μείνει πίσω.

Εξήντα τέσσερα χρόνια μετά την έκδοση του πρώτου φύλλου, το Διοικητητικό Συμβούλιο της εταιρείας αποφάσισε να μπει δυναμικά και να εξερευνήσει νέους χώρους έκφρασης στο σύγχρονο περιβάλλον διεκδικώντας άδεια για τηλεοπτική μετάδοση.

Προκειμένου να συγκεντρωθούν τα χρήματα για τη διεκδίκηση της άδειας στο πλαίσιο του διαγωνισμού που θα διενεργηθεί από το υπουργείο Επικρατείας, ξεκινά άμεσα οικονομική εκστρατεία.

Με κεντρικό μότο "Αυγή: Κάθε πρωί στο... χαρτί, όλη μέρα στο... γυαλί", ο φάκελος της υποψηφιότητας είναι έτοιμος, ενώ είναι σε εξέλιξη επαφές μελών του Δ.Σ. με ανθρώπους που έχουν γνώση του τηλεοπτικού χώρου, με στόχο να υπάρχουν ήδη έτοιμες οι "γερές υπογραφές" του νέου εγχειρήματος.

Τα ηχηρά ονόματα που έχουν ακουστεί σε σχετικά δημοσιεύματα δεν φαίνεται να προκρίνονται, αφού η νέα προσπάθεια "δεν πρέπει να συνδεθεί με παλαιότερα εγχειρήματα" τόνιζαν χαρακτηριστικά στη στήλη πρόσωπα με γνώση του νέου project.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, ιδιαίτερο βάρος θα δοθεί σε δημοσιογράφους που ανήκουν στον ευρύτερο χώρο της Αριστεράς, χωρίς να αποκλείονται και εκπλήξεις.

Σίγουρη θεωρείται η εκπομπή του Γιώργου Βαρεμένου με πολιτικές συζητήσεις υπό τον τίτλο "Πόθεν Έσχες στην... ενημέρωση", ενώ και ο Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης θα δίνει το "παρών" σε μηνιαία βάση με την εκπομπή "Ο Βορράς δεν είναι παρένθεση".

Ο Στέλιος Κούλογλου θα καλύπτει τα ευρωπαϊκά θέματα στο κεντρικό δελτίο του Γιώργου Κυρίτση, ενώ ο Νίκος Ξυδάκης έχει την ευθύνη των συνεντεύξεων με προσωπικότητες της τέχνης και της πολιτικής στην εκπομπή του "Η Αριστερά πάει... τέχνη".

Τη διεύθυνση ειδήσεων θα αναλάβει ο Νάσος Αθανασίου και υπεύθυνη προγράμματος θα είναι η Αννέτα Καββαδία.

Τέλος, δεν έχει οριστικοποιηθεί η συμμετοχή του Νίκου Φίλη, που φέρεται να κρατά αποστάσεις, χωρίς ωστόσο να βάζει βέτο στο ιστορικό βήμα που αποφάσισαν οι άνθρωποι της "Αυγής"!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL