Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Στάθης Δρογώσης από την Ανοιχτή Πόλη

Την ανεξαρτητοποίησή του από την παράταξη Ανοιχτή Πόλη, με την οποία εξελέγη στις δημοτικές εκλογές του 2014, ανακοίνωσε την Κυριακή, κατά την ολομέλεια της παράταξης, ο Στάθης Δρογώσης μαζί με άλλους έξι κοινοτικούς συμβούλους. Ο ίδιος ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την παράταξη...

Την ανεξαρτητοποίησή του από την παράταξη Ανοιχτή Πόλη, με την οποία εξελέγη στις δημοτικές εκλογές του 2014, ανακοίνωσε την Κυριακή, κατά την ολομέλεια της παράταξης, ο Στάθης Δρογώσης μαζί με άλλους έξι κοινοτικούς συμβούλους. Ο ίδιος ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την παράταξη και μέσω Twitter, όπου μεταξύ άλλων έγραψε: "Σε προσωπικό επίπεδο είμαι φίλος με τους περισσότερους και τους εκτιμώ απεριόριστα. Απλά διαφωνώ εντελώς με το κόμμα που στηρίζει την Ανοιχτή Πόλη".

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Εξωτερική πολιτική και πατριδοκαπηλία

Η προηγούμενη κυβέρνηση διαχειρίστηκε τα ελληνοτουρκικά θέματα προσπαθώντας συστηματικά να τα μετατρέπει σε ευρωτουρικικά, δηλαδή σε διαφορές ανάμεσα στην Τουρκία και την Ευρωπαϊκή Ένωση. Η τωρινή κυβέρνηση δεν φαίνεται να τα έχει καταφέρει τόσο καλά στον τομέα αυτόν.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις