Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Νίκος Χουντής: Να προετοιμάσουμε τον λαό για τις μεγάλες ανατροπές

"Είναι ιστορικό καθήκον να προετοιμάσουμε το κόμμα και τον λαό για τις μεγάλες ανατροπές των μνημονιακών πολιτικών και του νεοφιλελευθερισμού σε Ελλάδα και Ευρώπη, να ανοίξουμε τον δρόμο για τον σοσιαλισμό" υπογράμμισε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ...

"Είναι ιστορικό καθήκον να προετοιμάσουμε το κόμμα και τον λαό για τις μεγάλες ανατροπές των μνημονιακών πολιτικών και του νεοφιλελευθερισμού σε Ελλάδα και Ευρώπη, να ανοίξουμε τον δρόμο για τον σοσιαλισμό" υπογράμμισε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Χουντής. Επιπλέον υποστήριξε πως χρειάζεται ένα κόμμα ισχυρό και μαζικό, ένας αποτελεσματικός ΣΥΡΙΖΑ, κόμμα δημοκρατικό, αριστερό, που θα κατοχυρώνει και θα συνθέτει διαφορετικές απόψεις. "Οι ελεύθερες εθελούσιες δημοκρατικές διαδικασίες είναι αυτές που μας οδήγησαν εδώ. Με αυτό το μοντέλο λειτουργίας και οργάνωσης δράσης φτάσαμε από το "ναι" του Μάαστριχτ, στο "όχι" της Λισσαβώνας και του Ευρωσυντάγματος. Από τον κατακερματισμό και τη διάσπαση στον κοινό χώρο δράσης και διαλόγου μέχρι τον ΣΥΡΙΖΑ. Έτσι φτάσαμε στην ίδρυση του ΚΕΑ" είπε χαρακτηριστικά. Παράλληλα, επεσήμανε πως οι αλλαγές σε Ελλάδα και Ευρώπη με στόχο την κοινωνική δικαιοσύνη και την αλληλεγγύη δεν χωράνε στη σημερινή διαμόρφωση της ΟΝΕ. Τέλος, υποστήριξε πως ο ΣΥΡΙΖΑ οφείλει να είναι προετοιμασμένος για ρήξεις και τις μάχες που έρχονται, αφού οι αντίπαλοι είναι έτοιμοι για όλα τα ενδεχόμενα.

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Πανηγυρίζουν και αυτοσυγχαίρονται

Είναι πολύ ευχαριστημένοι με τον εαυτό τους εκεί στη Νέα Δημοκρατία. Θεωρούν προφανώς ότι, βάζοντας τους μπουκωΜΜΕνους της λίστας Πέτσα να ασχολούνται νυχθημερόν με τον Καλογρίτσα και να ανακαλύπτουν σχέδια εκτροπής και φίμωσης του Τύπου, διαχειρίζονται επιτυχώς τα προβλήματα της χώρας.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις