Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
17.8°C20.7°C
2 BF 46%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
14.8°C18.0°C
3 BF 57%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
16.0°C18.8°C
2 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
18.3°C20.8°C
3 BF 52%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
15.7°C16.3°C
1 BF 53%
Ν. Μιχαλίτσης: "Φυσικός αυτουργός" του μαύρου στην ΕΡΤ ο Νίκος Παπαουλάκης
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ν. Μιχαλίτσης: "Φυσικός αυτουργός" του μαύρου στην ΕΡΤ ο Νίκος Παπαουλάκης

"Φυσικό αυτουργό" του κλεισίματος της ΕΡΤ χαρακτήρισε ο Γενικός Διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών της ΕΡΤ Νίκος Μιχαλίτσης τον Νίκος Παπαουλάκη, παρεμβαίνοντας στην συζήτηση του νομοσχεδίου για τις τηλεοπτικές άδειες στη Βουλή.Ο «φυσικός αυτουργός» είναι ο Νίκος Παπαουλάκης, ο οποίος το 2013 ήταν σύμβουλος του υπουργού, ήταν ακόμη εκείνος που άλλαξε τον χάρτη των συχνοτήτων πρόσθεσε ο Ν. Μιχαλίτσης και επεσήμανε ότι «τον Δεκέμβριο, λίγο πριν τον διαγωνισμό για την DIGEA, ανταμείφθηκε με το να διοριστεί αντιπρόεδρος της ΕΕΤΤ. Είναι ο ίδιος που, σύμφωνα με μαρτυρίες συναδέλφων, στις 11 Ιουλίου ανέβηκε και έκλεισε τους πομπούς του Υμηττού με τους οποίους η ΕΡΤ εξέπεμπε στην Αττική».

https://www.youtube.com/embed/3IyG5QaDaUM?rel=0

Στην ΝΔ επικράτησε μεγάλος εκνευρισμός από την αποκάλυψη Μιχαλίτση. «Το έγκλημα που γίνεται τώρα θα το πληρώσετε εσείς», άρχισε να φωνάζει Σοφία Βούλτεψη, ενώ ο Δημήτρης Κυριαζίδης επαναλάμβανε «άξιος ο μισθός σας».

Ακόμη ο Γενικός Διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών της ΕΡΤ απάντησε στον ισχυρισμό του προέδρου της Ένωσης Ιδιωτικών Τηλεοπτικών Σταθμών Εθνικής Εμβέλειας (ΕΙΤΗΣΕΕ) Παναγιώτη Κυριακόπουλου ότι η πλατφόρμα της ΕΡΤ θα είναι 3-4 φορές ακριβότερη από εκείνη της DIGEA. «Είναι πολύ μεγάλη ανακρίβεια», υπογράμμισε και εξήγησε γιατί είναι οικονομικά επωφελής για την ΕΡΤ η δημιουργία πλατφόρμας: «εμείς χρησιμοποιούμε 100 πομπούς από την DIGEA. Με βάση τον διαγωνισμό που κάνουμε η απόσβεση της αγοράς των 100 πομπών θα γίνει σε λιγότερο από ένα χρόνο. Για δύο χρόνια έχουμε πληρώσει 4 εκατ. στην DIGEA που θα τα είχαμε αποφύγει αν τους είχαμε αγοράσει. Ο λόγος που δεν τους αγοράσαμε είναι το έγκλημα ότι είχαν κλείσει την ΕΡΤ».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL