Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
16.0°C20.9°C
3 BF 51%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
18.2°C21.1°C
4 BF 42%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
17.6°C18.8°C
5 BF 58%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
18.6°C19.8°C
5 BF 61%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
17.9°C17.9°C
2 BF 56%
Αρνήθηκαν να παραλάβουν αυτοκίνητο 67 από τους 135 νέους βουλευτές, του ΣΥΡΙΖΑ οι 47
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Αρνήθηκαν να παραλάβουν αυτοκίνητο 67 από τους 135 νέους βουλευτές, του ΣΥΡΙΖΑ οι 47

Δεν επιβεβαιώθηκαν τελικά τα δημοσιεύματα που εμφάνιζαν τους νεοεκλεγέντες βουλευτές να παραλαμβάνουν τα βουλευτικά αυτοκίνητά τους καθώς όπως ανακοίνωσε η πρόεδρος της Βουλής, οι μισοί νεοεκλεγέντες βουλευτές αρνήθηκαν το αυτοκίνητο για το οποίο κληρώθηκαν.

Συγκεκριμένα από τους 135 νέους βουλευτές, οι 67 αρνήθηκαν να παραλάβουν αυτοκίνητο. Υπογραμμίζεται πως από τους 67 βουλευτές που δεν πήραν αυτοκίνητο, οι 47 ήταν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ – γεγονός που έκανε την Ζ. Κωνσταντοπούλου να σχολιάσει πως "είναι απολύτως ανακριβή όσα δημοσιεύθηκαν και .όσα λέγονται".
 

Γενικός γραμματέας της Βουλής ο Γ. Θαλάσσης, δάσκαλος του Αλέξη Γρηγορόπουλου

Η πρόεδρος της Βουλής ενημέρωσε ότι ο Γιώργος Θαλάσσης αναλαμβάνει τη θέση του Γενικού Γραμματέα της Βουλής, σύμφωνα με την ενημέρωση που έκανε η Πρόεδρος του Κοινοβουλίου Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γ. Θαλάσσης ήταν επί σειρά ετών και έως πρότινος Διευθυντής της Σχολής Μωραΐτη. Απομακρύνθηκε από τη θέση του για λόγους οι οποίοι δεν έγιναν γνωστοί, ενώ η απομάκρυνσή του προκάλεσε ισχυρές αντιδράσεις ανάμεσα στους αποφοίτους της Σχολής.

Ο Γ. Θαλάσσης φέρεται να συμπαραστάθηκε στους καθηγητές της Σχολής Μωραΐτη όταν τα τελευταία χρόνια συρρικνώθηκαν οι μισθοί και τα εργασιακά τους δικαίωματα. Επίσης ήταν αλληλέγγυος στην απεργία πείνας του κρατούμενου Νίκου Ρωμανού, ο οποίος ήταν, όπως και ο δολοφονημένος Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος, ένας από τους μαθητές της Σχολής Μωραΐτη.

Αναλυτικό ρεπορτάζ στο σημερινό φύλλο της «ΑΥΓΗΣ»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL