Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Βολές Σκοπούλη κατά συμφερόντων - Ο Άδωνις δεν θα αλλάξει... διοικήσεις

"Προσπάθησα για διαρθρωτικές αλλαγές και εξοικονόμηση δαπανών, αλλά οι προσπάθειές μου σκόνταψαν πάνω σε ισχυρά συμφέροντα και δεν μπορώ να πω ότι η συνεργασία μας στο υπουργείο Υγείας ήταν καλή". Αυτά τόνισε μεταξύ άλλων το μεσημέρι της...

"Προσπάθησα για διαρθρωτικές αλλαγές και εξοικονόμηση δαπανών, αλλά οι προσπάθειές μου σκόνταψαν πάνω σε ισχυρά συμφέροντα και δεν μπορώ να πω ότι η συνεργασία μας στο υπουργείο Υγείας ήταν καλή".
Αυτά τόνισε μεταξύ άλλων το μεσημέρι της Τρίτης 25 Ιουνίου η απερχόμενη υφυπουργός Υγείας Φωτεινή Σκοπούλη, κατά τη διάρκεια της ομιλίας της στην τελετή παράδοσης - παραλαβής η οποία πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του υπουργείου Υγείας.
"Το κράτος έχει συνέχεια και ό,τι έχει προγραμματισθεί θα προχωρήσει", διαβεβαίωσε από την πλευρά του με νόημα στη δική του ομιλία ο νέος υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, το εγκώμιο του οποίου έπλεξε με ιδιαιτέρως θερμά λόγια ο απερχόμενος υπουργός Υγείας Ανδρέας Λυκουρέντζος.
 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Η κοινωνία πρέπει να μείνει όρθια

Οι προειδοποιήσεις των ειδικών δεν επιτρέπουν κανέναν εφησυχασμό. "Θα έχουμε εκατόμβες θυμάτων", "αν συνεχίσουν να αυξάνονται τα κρούσματα με τέτοιους αλματώδεις ρυθμούς, θα αυξηθούν και οι διασωληνώσεις" επισημαίνουν εφιστώντας την προσοχή όλων, μα όλων μας, στις θερινές αποδράσεις.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο