Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σκόνη
19 °C
17.1°C20.4°C
2 BF 82%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ομίχλη
14 °C
12.1°C16.6°C
1 BF 92%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
16 °C
16.0°C17.7°C
3 BF 76%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σκόνη
19 °C
18.3°C19.3°C
2 BF 87%
ΛΑΡΙΣΑ
Ομίχλη
13 °C
12.9°C14.1°C
0 BF 100%
Εκδήλωση Ν. ΣΥΡΙΖΑ Παγκρατίου με Ν. Ηλιόπουλο και Σ. Ρομπόλη
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Εκδήλωση Ν. ΣΥΡΙΖΑ Παγκρατίου με Ν. Ηλιόπουλο και Σ. Ρομπόλη

Προεκλογική εκδήλωση για την επαναφορά του κατώτατου μισθού, την προστασία της εργασίας και την καταπολέμηση της ανεργίας οργανώνει η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Παγκρατίου, αύριο.

Ομιλητές θα είναι ο Νάσος Ηλιόπουλος, υποψήφιος βουλευτής στην Α΄ Αθήνας με το ΣΥΡΙΖΑ, και ο Σάββας Ρομπόλης, ομότιμος καθηγητής του Παντείου Πανεπιστημίου και εισηγητής του μέτρου για τον κατώτατο μισθό στα 751 ευρώ.

Χώρος της εκδήλωσης έχει ορισθεί το καφενείο "Πουρναρούσα" στην πλατεία Πλαστήρα στο Παγκράτι (Ευφρανόρος 10) και ώρα 19:30.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της εκδήλωσης:

"Το 60% των νέων ανθρώπων στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή βιώνει την ανεργία. Τα voucher, η ανασφάλιστη εργασία, η γκρίζα ζώνη της επισφάλειας είναι καθεστώς για χιλιάδες νέους ανθρώπους στην Ελλάδα, που χάνουν το δικαίωμα στην ζωή, την εργασία και την αξιοπρέπεια.

- Ο Νάσος Ηλιόπουλος, υποψήφιος βουλευτής στην Α΄ Αθήνας με το ΣΥΡΙΖΑ, και

- ο Σάββας Ρομπόλης, ομότιμος καθηγητής του Παντείου Πανεπιστημίου και εισηγητής του μέτρου για τον κατώτατο μισθό στα 751 ευρώ,

απαντούν στα κρίσιμα ερωτήματα για την επαναφορά του κατώτατου μισθού, την προστασία της εργασίας και τη μείωση της ανεργίας.

Τα μνημόνια που υποθηκεύουν το μέλλον μας ήρθε η ώρα να τελειώσουν!

Εμείς λέμε ότι δεν είναι όλοι ίδιοι. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει συγκεκριμένο και κοστολογημένο πρόγραμμα για την ανεργία και την προστασία της εργασίας.

Φέρνουμε το αύριο, ΤΩΡΑ!

Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Παγκρατίου"

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL