Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Δημοσκόπηση της Public Issue για την ΑΥΓΗ: Ρεύμα μεγάλης νίκης

Δυναμική μεγάλης εκλογικής νίκης του ΣΥΡΙΖΑ, με κατάκτηση ακόμη και της αυτοδυναμίας, δείχνει η δημοσκόπηση της Public Issue για την “Αυγή”. Στην εκτίμηση εκλογικής επιρροής ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 38% έναντι 30% της Ν.Δ. και εξασφαλίζει οριακή αυτοδυναμία με 151 έδρες στη νέα Βουλή έναντι...

Δυναμική μεγάλης εκλογικής νίκης του ΣΥΡΙΖΑ, με κατάκτηση ακόμη και της αυτοδυναμίας, δείχνει η δημοσκόπηση της Public Issue για την "Αυγή". Στην εκτίμηση εκλογικής επιρροής ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 38% έναντι 30% της Ν.Δ. και εξασφαλίζει οριακή αυτοδυναμία με 151 έδρες στη νέα Βουλή έναντι 80 εδρών της Δεξιάς του Σαμαρά. Ενδεικτική του ισχυρού κοινωνικού ρεύματος που αξιώνει πολιτική αλλαγή στη χώρα είναι και η παράσταση νίκης, στην οποία ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται συντριπτικά της Ν.Δ. με 66% έναντι μόλις 22%.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμη και το κατώτερο δυνατό ενδεχόμενο για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ υψηλότερο του καλύτερου δυνατού της Ν.Δ. Ένα ακόμη σημαντικό στοιχείο είναι ότι όσο πλησιάζουμε προς την εκλογική αναμέτρηση η αύξηση της δύναμης του ΣΥΡΙΖΑ είναι τριπλάσια της αντίστοιχης της Ν.Δ. Στοιχείο που δείχνει ότι ο Σαμαράς αδυνατεί να εγκλωβίσει τους πολίτες στις μνημονιακές του δεσμεύσεις και στοχεύει μόνο σε μια διαχειρίσιμη ήττα, ώστε να παίξει ρόλο στις μετεκλογικές εξελίξεις της Δεξιάς.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Η κοινωνία πρέπει να μείνει όρθια

Οι προειδοποιήσεις των ειδικών δεν επιτρέπουν κανέναν εφησυχασμό. "Θα έχουμε εκατόμβες θυμάτων", "αν συνεχίσουν να αυξάνονται τα κρούσματα με τέτοιους αλματώδεις ρυθμούς, θα αυξηθούν και οι διασωληνώσεις" επισημαίνουν εφιστώντας την προσοχή όλων, μα όλων μας, στις θερινές αποδράσεις.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο