Live τώρα    
15°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
15 °C
12.0°C16.5°C
1 BF 69%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
14 °C
11.5°C16.0°C
0 BF 65%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
7.0°C15.5°C
2 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
12.8°C15.8°C
2 BF 80%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
5 °C
4.9°C12.9°C
0 BF 100%
Λύτρωση... ψάχνει ο Αντ. Σαμαράς για ΠτΔ, συνεχίζει την καταστροφολογία
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Λύτρωση... ψάχνει ο Αντ. Σαμαράς για ΠτΔ, συνεχίζει την καταστροφολογία

Συνεχίζει την καταστροφολογία ο Αντώνης Σαμαράς και ελπίζει σε... λύτρωση με εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή. Σε άρθρο του στην εφημερίδα Real News, ο πρωθυπουργός εξαπολύει άλλη μια σφοδρή επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ, τον οποίο και κατηγορεί πως με τη στάση του και τη ρητορική των στελεχών του δημιουργεί κλίμα φόβου στις αγορές.

«H ανησυχία υπάρχει και είναι δικαιολογημένη και την προκαλεί ο ΣΥΡΙΖΑ! Όμως η δημοκρατία έχει όπλα να εξουδετερώσει αυτό το κλίμα φόβου. Με την ευθύνη των βουλευτών να εκλέξουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Παρά τους εκβιασμούς τους», υποστηρίζει ο Αντ. Σαμαράς. Μάλιστα, λέει ότι αμέσως μετά την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν θα ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας, οι αγορές, οι οποίες είχαν ανοίξει για την Ελλάδα, έκλεισαν και πάλι.

Ο πρωθυπουργός δηλώνει ότι η χώρα βγαίνει από την κρίση και ότι προωθείται σύντομα η συμφωνία με τους εταίρους για τον μηχανισμό προληπτικής στήριξης, καθώς και για την επόμενη μέρα της ελληνικής οικονομίας. Κατηγορεί, μάλιστα, την Κουμουνδούρου ότι επιδιώκει να ανακόψει αυτή την πορεία.

«Σε δύο μήνες τελειώνουμε. Και πάνε να μας σταματήσουν. Αυτή τη στιγμή μπορούμε να κάνουμε το επόμενο βήμα. Είμαστε πολύ κοντά στη συμφωνία της επόμενης μέρας. Το μόνο που απομένει είναι να παραμερίσουμε τα σύννεφα της πολιτικής αβεβαιότητας και αστάθειας. Να εκλέξουμε Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Είναι εθνικό χρέος και αληθινή λύτρωση», τονίζει χαρακτηριστικά.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL