Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Μπούμερανγκ για Σαμαρά η καταστροφολογία

* Αρνούνται διεθνείς και εγχώριοι παράγοντες να ακολουθήσουν τον κατήφορο του πρωθυπουργού και κρατούν στάση αναμονής για την επόμενη κυβέρνηση. Παραφωνία ο Γιούνκερ   Στην παγίδα που πήγε να στήσει...

* Αρνούνται διεθνείς και εγχώριοι παράγοντες να ακολουθήσουν τον κατήφορο του πρωθυπουργού και κρατούν στάση αναμονής για την επόμενη κυβέρνηση. Παραφωνία ο Γιούνκερ

 

Στην παγίδα που πήγε να στήσει για να εκβιάσει τους βουλευτές και τους πολίτες φαίνεται να πέφτει τελικά ο ίδιος ο Αντ. Σαμαράς. Η επιχείρηση της καταστροφολογίας στο ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών και νίκης του ΣΥΡΙΖΑ αποδεικνύεται θνησιγενής, καθώς ξένοι και εγχώριοι παράγοντες παίρνουν αποστάσεις απ' αυτήν και εμφανίζονται πρόθυμοι να συζητήσουν με την επόμενη κυβέρνηση, όποιο χρώμα και αν έχει αυτή. "Ακόμη κι αν σημειωθεί κυβερνητική αλλαγή, υπάρχει χώρος για συνέχεια και για συναινετική λύση μεταξύ Ελλάδας και Ευρώπης", σημειώνει η Goldman Sachs. "Οι αγορές δεν ενδιαφέρονται ποιος κυβερνά τη χώρα" επισημαίνει η Alpha Bank, ενώ στάση αναμονής για την επόμενη κυβέρνηση τηρούν Βρυξέλλες και Βερολίνο.

Ο μόνος που φαίνεται να ζει με αναμνήσεις, αν και με βεβαρημένο παρελθόν ο ίδιος, και να προτιμά να δει "γνωστά πρόσωπα", είναι ο πρόεδρος της Κομισιόν Ζ.Κ. Γιούνκερ, παρ' ότι ο εκπρόσωπος της Κομισιόν επανέλαβε και χθες τα περί ουδετερότητας της Επιτροπής.

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Με ΜΑΤ και ΜΜΕ στήνουν κλειστά κέντρα

Αυτό που συμβαίνει από προχθές τη νύχτα στη Χίο και τη Λέσβο, δεν θα το είχαμε πάρει καν είδηση αν δεν υπήρχαν τα κοινωνικά δίκτυα. Γιατί τα ΜΜΕ, που υπό κανονικές συνθήκες ψοφάνε για αναταραχές, φασαρίες και επεισόδια, έχουν βαλθεί, συντονισμένα, να υποβαθμίσουν τα γεγονότα.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις