Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
15.1°C19.8°C
3 BF 56%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
16 °C
14.7°C17.0°C
1 BF 75%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
14.8°C17.1°C
3 BF 66%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
14.8°C17.5°C
1 BF 58%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
14 °C
13.9°C16.9°C
0 BF 62%
ΣΥΡΙΖΑ: Η εκστρατεία τρομοκράτησης από τον Σαμαρά, θα πέσει στο κενό
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΣΥΡΙΖΑ: Η εκστρατεία τρομοκράτησης από τον Σαμαρά, θα πέσει στο κενό

Τρία μόλις χρόνια πριν ο Αντ. Σαμαράς αποκαλούσε "προπαγανδιστική εκστρατεία φόβου" που "προκαλεί πανικό στην αγορά" τα περί δήθεν χρεοκοπίας της Ελλάδας. Αυτό τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας τη στρατηγική-φάρσα που επιχειρεί να αναπτύξει ο πρωθυπουργός. "Το 2014 το κυβερνητικό επιτελείο καταφεύγει σε χειρότερη εκστρατεία τρομοκράτησης και εκβιασμού της ελληνικής κοινωνίας, αδιαφορώντας για τις επιπτώσεις της στην ελληνική οικονομία. Ειλικρινά θεωρούν ότι με τέτοια φτηνή επιχειρηματολογία και λάσπη θα καταφέρουν να παραμείνουν στην εξουσία;" υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του.

Τμήμα Οικ. Πολιτικής: Η στρατηγική του τρόμου, που αποσταθεροποιεί τη χώρα, αυτή τη φορά θα αποτύχει

"Πού πήγαν το success story, το 'απογειωνόμαστε' και τα πρωτογενή πλεονάσματα;" διερωτάται την ίδια ώρα σε ανακοίνωσή του το Τμήμα Οικονομικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ για τις τρομοκρατικές δηλώσεις του πρωθυπουργού σχετικά με την "καταστροφή" που θα ακολουθήσει αν δεν εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή. "Άραγε, εξυφαίνονται νέα σενάρια, με βάση τα οποία θα ωθήσουν τη χώρα στον όλεθρο, στοχεύοντας στον εκβιασμό της ψήφου των βουλευτών, προκειμένου να αποφύγουν την προσφυγή στη λαϊκή ετυμηγορία;" αναφέρει.

"Εγχώρια και ξένα ΜΜΕ αναπαρήγαγαν τις ακραίες δηλώσεις του Πρωθυπουργού και ειδικά την αναφορά του σε Grexit. Ως αποτέλεσμα, η ακατάσχετη πρωθυπουργική κινδυνολογία επιδείνωσε την ήδη κακή κατάσταση στις κεφαλαιαγορές, που έχουν προκαλέσει οι ανεύθυνοι χειρισμοί του" συνεχίζει το Τμήμα Οικονομικής Πολιτικής. "Έτσι, ο πρωθυπουργός απέδειξε για μια ακόμα φορά ότι δεν έχει κανένα ενδοιασμό να λειτουργήσει αποσταθεροποιητικά, προκειμένου να αποκομίσει πολιτικά οφέλη. Του απαντάμε ότι η δημοκρατία δεν τρομοκρατείται. Ότι ο κυρίαρχος λαός θα πάρει τις τύχες του στα χέρια του και θα βάλει τη σφραγίδα του στις πολιτικές εξελίξεις" σημειώνει.

"Είμαστε βέβαιοι ότι οι υγιείς πολιτικές δυνάμεις αυτού του τόπου και ο Ελληνικός λαός δεν θα αφήσουν τις ανεύθυνες κινδυνολογίες του Πρωθυπουργού και του συγκυβερνήτη του να ολοκληρώσουν την καταστροφή της μεγάλης κοινωνικής πλειοψηφίας και τη λεηλασία της χώρας. Η στρατηγική του τρόμου αυτή τη φορά θα αποτύχει. Οι μόνοι που θα αποσταθεροποιηθούν από τις επερχόμενες εκλογές είναι οι ίδιοι, καθώς ο κυρίαρχος λαός τους επιφυλάσσει σκληρή πολιτική τιμωρία για τα δεινά που έχουν προκαλέσει και τα ερείπια που αφήνουν πίσω τους, ενώ καταρρέουν" υπογραμμίζει.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL