Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Σύγκληση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας για τη ΝΕΡΙΤ ζητεί η ΔΗΜΑΡ

Την άμεση σύγκληση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής για τη ΝΕΡΙΤ, ζητεί ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ Ν. Τσούκαλης. Πάντως, δεν κάνει καμία αναφορά στην πραξικοπηματική κυβερνητική παρέμβαση για να μην μεταδοθεί τηλεοπτικά η ομιλία Τσίπρα αύριο στη ΔΕΘ.

Την άμεση σύγκληση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής για το θέμα της ΝΕΡΙΤ, ζητεί ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ Νίκος Τσούκαλης, με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Επιτροπής Αναστάσιο Νεράντζη. Πάντως, δεν κάνει καμία αναφορά σ' αυτό που προκάλεσε την παραίτηση της διορισμένης διοίκησης της ΝΕΡΙΤ, την πραξικοπηματική δηλαδή κυβερνητική παρέμβαση για να μην μεταδοθεί τηλεοπτικά η ομιλία Τσίπρα αύριο στη ΔΕΘ.

"Οι παραιτήσεις του προέδρου και διευθύνοντα συμβούλου Αντώνη Μακρυδημήτρη και του αναπληρωτή διευθύνοντα συμβούλου και υπεύθυνου του προγράμματος της εταιρείας Ροδόλφου Μορώνη, καθώς επίσης και η εισαγγελική έρευνα για τις συνθήκες διενέργειας του διαγωνισμού πρόσληψης στη ΝΕΡΙΤ, έχουν προκαλέσει τις εύλογες ανησυχίες για τον διαφανή, αντικειμενικό και τον ποιοτικό χαρακτήρα της Νέας Δημόσιας Τηλεόρασης και κατόπιν τούτων καθίσταται επιτακτική η άμεση ενασχόληση της Επιτροπής μας με το συγκεκριμένο θέμα" αναφέρει ο Ν. Τσούκαλης.

"Στο πλαίσιο της διερεύνησης του θέματος, πρέπει να κληθούν το συντομότερο δυνατό τα μέλη της διοίκησης, με πρώτους απ΄ όλους τους παραιτηθέντες κ.κ. Αντώνη Μακρυδημήτρη και Ροδόλφο Μορώνη" σημειώνει ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ.

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Τα ψέματα κάποτε τελειώνουν

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη συμπλήρωσε 100 μέρες. Ο απολογισμός είναι μια πολιτική fast track, που έχει στόχο βασικά τρεις στόχους. Την παλινόρθωση του παλαιοκομματισμού, την εξυπηρέτηση κάθε είδους συμφερόντων και την επίθεση στα εργασιακά δικαιώματα.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο