Live τώρα    
12°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αραιές νεφώσεις
12 °C
10.3°C12.4°C
4 BF 85%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
12 °C
10.4°C13.3°C
3 BF 65%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
12.0°C13.2°C
2 BF 69%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
14.8°C16.6°C
3 BF 61%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
11 °C
10.9°C11.3°C
0 BF 93%
Ο Σταύρος Θεοδωράκης εξελέγη “επικεφαλής” του Ποταμιού
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ο Σταύρος Θεοδωράκης εξελέγη “επικεφαλής” του Ποταμιού

φωτογραφία αρχείου

Επικεφαλής του Ποταμιού εξελέγη σήμερα ο Σταύρος Θεοδωράκης στο κλείσιμο των εργασιών του τριήμερου ιδρυτικού συνεδρίου του κόμματος στο Λαύριο.

Η εκλογή έγινε χωρίς κάλπες δια ανατάσεως χειρός των αντιπροσώπων του συνεδρίου, καθώς ο Σ. Θεοδωράκης ήταν ο μοναδικός υποψήφιος για τη θέση του «επικεφαλής» τίτλος που προτιμήθηκε στο Καταστατικό έναντι του «πρόεδρος». Στο ίδιο πνεύμα, προτιμήθηκε η ονομασία «εθελοντές» αντί για «μέλη».

«Η μεγάλη αλλαγή θα τους παρασύρει όλους», ανέφερε ο Σ. Θεοδωράκης κλείνοντας τις εργασίες του συνεδρίου στο τεχνολογικό πάρκο του Λαυρίου, ευχαριστώντας τους παρευρισκόμενους.

Από εδώ και πέρα, όπως είπε, μεγάλη σημασία θα έχει η δουλειά των εκλεγμένων εκπροσώπων του κινήματος στις περιφέρειες αλλά χωρίς «να γίνουμε περιοδεύων θίασος», καθώς οι περιφερειακές ομάδες και οι κατά τόπους εθελοντές του κόμματος θα παρεμβαίνουν όταν υπάρχουν κάποια σημαντικά ζητήματα, υποδεικνύοντας πρακτικές, επαναστατικές, καινοτόμες λύσεις.

Το σώμα, το οποίο συνεδρίαζε στο Λαύριο από την Παρασκευή, ενέκρινε το καταστατικό του κόμματος, το κείμενο θέσεων, καθώς και το κείμενο συμπερασμάτων.

Απομένει η ανάδειξη των 70 μελών της Πανελλήνιας Επιτροπής του κόμματος, καθώς και - στη συνέχεια - η εκλογή της επταμελούς Συντονιστικής Επιτροπής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL