Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
18.2°C22.4°C
3 BF 46%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
16.0°C20.2°C
2 BF 40%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
18.8°C21.5°C
2 BF 56%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.3°C21.9°C
3 BF 59%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
18.9°C20.1°C
2 BF 42%
ΣΥΡΙΖΑ κατά "ΕΘΝΟΥΣ": Στηρίζουμε Γ. Σαρρή στα Χανιά, Π. Πάντο στη Ν. Σμύρνη, Κ. Κυλάκου στον Κορυδαλλό
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΣΥΡΙΖΑ κατά "ΕΘΝΟΥΣ": Στηρίζουμε Γ. Σαρρή στα Χανιά, Π. Πάντο στη Ν. Σμύρνη, Κ. Κυλάκου στον Κορυδαλλό

Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση και ο ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει πλέον ανοιχτά την εφημερίδα "ΕΘΝΟΣ" για συμμετοχή σε "γενικότερο σχέδιο παραπλάνησης των πολιτών".

Σε δημοσίευμα της κυριακάτικης έκδοσης της εφημερίδας, αναφερόταν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ άλλους υποψηφίους από αυτούς που υποστηρίζει πραγματικά, σε τρεις περιπτώσεις:

-Στον Δήμο Νέας Σμύρνης, τον Γ. Κουτελάκη αντί του Παναγιώτη Πάντου.

-Στον Δήμο Κορυδαλλού, τον Γ. Μελά αντί της Καίτης Κυλάκου

-Στον Δήμο Χανίων τον Τ. Βάμβουκα αντί του Γιάννη Σαρρή.

Αρχικά το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του χαρακτήριζε "απολύτως ανακριβές" το δημοσίευμα του "'ΕΘΝΟΥΣ" που τον εμφάνιζε να υποστηρίζει τον Γ. Κουτελάκη για το Δήμο Ν. Σμύρνης. "Ο ΣΥΡΙΖΑ και στις προηγούμενες και σε αυτές τις εκλογές στηρίζει τον Παναγιώτη Πάντο, επικεφαλής του συνδυασμού «Στροφή». Ελπίζουμε το δημοσίευμα να προέκυψε εκ παραδρομής και να μην εξυπηρετεί κανενός άλλου είδους σκοπιμότητα" διευκρίνιζε η ανακοίνωση.

Αργότερα, εκδόθηκε νέα ανακοίνωση για την περίπτωση του Κορυδαλλού:  "Η ανακριβής αναφορά και πάλι στην εφημερίδα "ΕΘΝΟΣ", στην οποία εμφανίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ να υποστηρίζει στο Δήμο Κορυδαλλού τον Γ. Μελά, δεν οδηγεί πλέον στο συμπέρασμα του λάθους, αλλά της σκόπιμης παραπλάνησης. Ο ΣΥΡΙΖΑ στον Κορυδαλλό υποστηρίζει την υποψηφιότητα της Καίτης Κυλάκου με τον συνδυασμό "Πάμε Αλλιώς".

Τέλος με τρίτη ανακοίνωση, αυτή τη φορά για τα Χανιά, το γρ. Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ αποδοκίμασε ευθέως την εφημερίδα: "Διευκρινίζουμε πως είναι απολύτως ανακριβές το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «ΕΘΝΟΣ» στο οποίο εμφανίζεται το ψηφοδέλτιο του Τάσου Βάμβουκα να υποστηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ. Αυτή η αναφορά αποτελεί συνέχεια αντίστοιχων αναφορών για τη Νέα Σμύρνη και τον Δήμο Κορυδαλλού. Το όλον του ΣΥΡΙΖΑ στα Χανιά στηρίζει και συμμετέχει στην Πρωτοβουλία Πολιτών για την Τοπική Αυτοδιοίκηση στα Χανιά - «Πρώτα ο Άνθρωπος» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιάννη Σαρρή. Εκτιμούμε πως μια τέτοια ενέργεια δεν μπορεί να είναι τυχαία και είναι μέρος ενός γενικότερου σχεδίου παραπλάνησης και εξαπάτησης των πολιτών. Η καλύτερη απάντηση σε αυτή την επιχείρηση είναι η ενίσχυση του ριζοσπαστικού ψηφοδελτίου της Πρωτοβουλίας Πολιτών – «Πρώτα ο Άνθρωπος» για την ανατροπή της σημερινής κατάστασης στο Δήμο Χανίων και το ξεκίνημα μιας νέας εποχής για ένα σύγχρονο Δήμο δημιουργίας, αλληλεγγύης και υπηρέτη των πολιτών", ανέφερε η ανακοίνωση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL