Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Σε συμπόρευση καλεί την Αριστερή Πλατφόρμα ο Αλ. Αλαβάνος

Ανοιχτό κάλεσμα για συμπόρευση απηύθυνε ο επικεφαλής του Σχεδίου Β και πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού Αλέκος Αλαβάνος προς την Αριστερή Πλατφόρμα του ΣΥΡΙΖΑ. Στη χθεσινή του ομιλία στα Τρίκαλα, ο Αλ. Αλαβάνος τόνισε ότι "εφόσον η Αριστερή Πλατφόρμα του ΣΥΡΙΖΑ πιστεύει σε αυτά που λέει...

Ανοιχτό κάλεσμα για συμπόρευση απηύθυνε ο επικεφαλής του Σχεδίου Β και πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού Αλέκος Αλαβάνος προς την Αριστερή Πλατφόρμα του ΣΥΡΙΖΑ. Στη χθεσινή του ομιλία στα Τρίκαλα, ο Αλ. Αλαβάνος τόνισε ότι "εφόσον η Αριστερή Πλατφόρμα του ΣΥΡΙΖΑ πιστεύει σε αυτά που λέει -και ελπίζω ότι έτσι είναι-, οφείλει να αναλάβει τις ευθύνες της".

"Δεν είναι δυνατόν, ενώ πιστεύει ότι το θέμα της αποχώρησης από το ευρώ είναι θέμα προτεραιότητας, να νομιμοποιεί την τοποθέτηση του κ. Τσίπρα ότι 'η αποχώρηση από το ευρώ είναι εθνική καταστροφή'. Ή να νομιμοποιεί την προσβλητική δήλωση Δραγασάκη σε βουλευτές της Μέρκελ και του Σόιμπλε ότι η κρίση είναι δική μας και δεν μπορούμε να την επιρρίπτουμε σε ξένους", τόνισε ο Αλ. Αλαβάνος. Και κατέληξε: "Καλούμε την Αριστερή Πλατφόρμα να κάνει ένα μεγάλο βήμα μπροστά. Να αναλάβει μαζί με το Σχέδιο Β μια κοινή πρωτοβουλία για τη συσπείρωση όλων των δυνάμεων για την απελευθέρωση της χώρας από τους καταναγκασμούς των δανειστών και της Ευρωζώνης".

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ρεζιλίκι και σιωπή

Αρχικά, ο Στ. Πέτσας, μιλώντας για την περιβόητη λίστα, είχε πει ότι τα κριτήρια χρηματοδότησης των ΜΜΕ ήταν διαφανή και αφορούσαν την αναγνωσιμότητα και τον αριθμό των εργαζομένων στο καθένα.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις