Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Παναγιώτης Λαφαζάνης στον ρ/σ "Στο Κόκκινο": Αστειότητες τα περί ρήγματος

“Αυτά είναι αστεία πράγματα”. Με τις λέξεις αυτές απάντησε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης στα σενάρια μερίδας του χθεσινού Τύπου περί δήθεν “εμφυλίου πολέμου” στις τάξεις του ΣΥΡΙΖΑ. “Δεν υπάρχει κανένα ρήγμα μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ, κανένα ρήγμα ανάμεσα σε μένα και τον σύντροφο Αλέξη Τσίπρα”...

"Αυτά είναι αστεία πράγματα". Με τις λέξεις αυτές απάντησε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης στα σενάρια μερίδας του χθεσινού Τύπου περί δήθεν "εμφυλίου πολέμου" στις τάξεις του ΣΥΡΙΖΑ. "Δεν υπάρχει κανένα ρήγμα μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ, κανένα ρήγμα ανάμεσα σε μένα και τον σύντροφο Αλέξη Τσίπρα" ήταν η κατηγορηματική διάψευση από τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο σε συνέντευξή του στον Ραδιοσταθμό "Στο Κόκκινο".

"Δυστυχώς κάποια κέντρα", στηλίτευσε, "επιχειρούν να εμφανίσουν κατά πάγιο τρόπο μια δημοκρατική συζήτηση που έχει ο ΣΥΡΙΖΑ ως δήθεν πόλεμο, ως δήθεν ρήξη, ότι μέσα από αυτή τη συζήτηση προκαλούνται ρήγματα κ.λπ. Εμείς είμαστε ένα δημοκρατικό κόμμα. Είμαστε περήφανοι που είμαστε δημοκρατικό κόμμα και ένα μεγάλο δημοκρατικό αριστερό κόμμα, το οποίο βαδίζει για να κατακτήσει την κυβέρνηση, την κυβερνητική εξουσία, για να αλλάξει την πορεία και τη μοίρα αυτού του τόπου. Δεν είμαστε μονολιθικό κόμμα, δεν είμαστε αρχηγικό κόμμα και αυτό είναι, θα έλεγα, που ξεχωρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ από τα υπόλοιπα κόμματα".

"Στις συνεδριάσεις μας", συνέχισε ο Π. Λαφαζάνης, "γίνεται ελεύθερη συζήτηση και κατατίθενται και διαφορετικές απόψεις. Από την άποψη αυτή δεν υπάρχει ούτε ρήγμα ούτε πόλεμος ούτε ρήξη. Αντίθετα, υπάρχει πολιτισμένη δημοκρατική συζήτηση, λήψη αποφάσεων μέσα από αυτή τη δημοκρατική συζήτηση και λήψη αποφάσεων, οι οποίες γίνονται σεβαστές από όλους και τις ακολουθούμε όλοι στον δημόσιο διάλογο και στις δημόσιες πρακτικές μας".

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ρεζιλίκι και σιωπή

Αρχικά, ο Στ. Πέτσας, μιλώντας για την περιβόητη λίστα, είχε πει ότι τα κριτήρια χρηματοδότησης των ΜΜΕ ήταν διαφανή και αφορούσαν την αναγνωσιμότητα και τον αριθμό των εργαζομένων στο καθένα.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις