Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Τρέμουν τις εκλογές ΝΔ και ΠΑΣΟΚ μπροστά στην νίκη του ΣΥΡΙΖΑ

Τον φόβο προκάλεσε στο Μαξίμου και το ΠΑΣΟΚ η ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, που χαρακτήρισε “δημοψήφισμα ενάντια στη κυβέρνηση του μνημονίου και της υποτέλειας” τις περιφερειακές εκλογές, αλλά και τις ευρωεκλογές...

Τον φόβο προκάλεσε στο Μαξίμου και το ΠΑΣΟΚ η ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, που χαρακτήρισε "δημοψήφισμα ενάντια στη κυβέρνηση του μνημονίου και της υποτέλειας" τις περιφερειακές εκλογές, αλλά και τις ευρωεκλογές.

Δραττόμενος την αποστροφή του Αλ. Τσίπρα ότι ο πρωθυπουργός ήρθε στην Βουλή για "να εξηγήσει επί 20 λεπτά γιατί δεν μπορεί να συγκυβερνήσει με το ΣΥΡΙΖΑ και έβριζε επί 20 λεπτά την αντιπολίτευση με το γνωστό αχαρακτήριστο ύφος", ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου είπε: "Ακούστηκαν και πάλι μόνον ύβρεις και συκοφαντίες. Είναι κρίμα που δεν ακούστηκε ούτε μία συγκεκριμένη πρόταση για το καλό του τόπου".

Από την πλευρά του το ΠΑΣΟΚ, ξεχνώντας την απειλή Παπανδρέου το 2011 για δημοψήφισμα, εξαπέλυσε λάσπη κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας: "Ο κ. Τσίπρας ζητάει από τον Ελληνικό λαό να πει «ναι» στο ετερόκλητο δήθεν αντιμνημονιακό μέτωπο που περιλαμβάνει ακόμη και τη Χρυσή Αυγή;". Ο ελάσσων κυβερνητικός εταίρος έσπευσε μάλιστα να υπεραμυνθεί της πολιτικής των μνημονίων με την επισήμανση ότι "εμείς αγωνιζόμαστε για την οριστική έξοδο της χώρας από την κρίση που έφερε το μνημόνιο, σε αντίθεση με τους ψεύτες και δημαγωγούς που λένε ακόμη και σήμερα ότι το μνημόνιο - δηλαδή τα μέτρα προστασίας της χώρας από την απόλυτη καταστροφή - έφεραν την κρίση".

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Η κοινωνία πρέπει να μείνει όρθια

Οι προειδοποιήσεις των ειδικών δεν επιτρέπουν κανέναν εφησυχασμό. "Θα έχουμε εκατόμβες θυμάτων", "αν συνεχίσουν να αυξάνονται τα κρούσματα με τέτοιους αλματώδεις ρυθμούς, θα αυξηθούν και οι διασωληνώσεις" επισημαίνουν εφιστώντας την προσοχή όλων, μα όλων μας, στις θερινές αποδράσεις.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο