Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ρένα Δούρου: Η Αττική θα δείξει τον δρόμο της ανατροπής και της ελπίδας

Η αρχή του τέλους μιας διακυβέρνησης που έχει οδηγήσει στην καταστροφή της χώρας οφείλει να ξεκινήσει από την Αττική. Οι πολίτες με την ψήφο τους στέλνουν σαφές μήνυμα. Η Περιφέρεια Αττικής θα δείξει τον δρόμο τής ανατροπής και της ελπίδας για την πατρίδα μας.

Η αρχή του τέλους μιας διακυβέρνησης που έχει οδηγήσει στην καταστροφή της χώρας οφείλει να ξεκινήσει από την Αττική. Οι πολίτες με την ψήφο τους στέλνουν σαφές μήνυμα. Η Περιφέρεια Αττικής θα δείξει τον δρόμο τής ανατροπής και της ελπίδας για την πατρίδα μας. Θα αναστρέψει την ανθρωπιστική καταστροφή που βιώνει η κοινωνία, θα δείξει τον δρόμο για τη δημοκρατία, την ισότητα και την κοινωνική δικαιοσύνη, έννοιες που η σημερινή διακυβέρνηση έχει εξευτελίσει.

Στον κοινό αυτόν αγώνα για το αύριο της πατρίδας δεν περισσεύει κανείς. Το κάλεσμα αφορά όλες και όλους που αγωνιούν για το μέλλον της νέας γενιάς, για την αξιοπρέπεια της χώρας. Για όλους εμάς τους πολλούς, που ξέρουμε ότι υπάρχει άλλος δρόμος και θα τον βαδίσουμε μαζί με υπερηφάνεια και αλληλεγγύη, ήρθε η ώρα να αναλάβουμε τις ευθύνες που μας αναλογούν από καιρό.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Θέλουν Μνημόνια για να εφαρμόσουν το πρόγραμμά τους

Τις ημέρες αυτές, και εν όψει της συνόδου που θα πάρει τις αποφάσεις για το ταμείο ανάκαμψης, η Ιταλία, η Ισπανία και η Πορτογαλία εκδηλώνουν από κοινού έντονη διπλωματική κινητικότητα προκειμένου να διασφαλίσουν ότι η ενίσχυση στις χώρες του Νότου δεν θα συνοδεύεται από Μνημόνια και οικονομική επιτήρηση.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις