Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

“Συκοφαντίες” βλέπει το Μαξίμου στην επιστολή Τσίπρα προς Ρομπάι

(Photo Eurokinissi)

Κράτος δίκαιου και προστασία των συνόρων βλέπει το Μαξίμου πίσω από τον πνιγμό 9 παιδιών και 3 γυναικών ανοικτά του Φαρμακονησίου και εγκαλεί τον Αλέξη Τσίπρα για την επιστολή του προς πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Χέρμαν βαν Ρομπαί, ζητώντας του να παρέμβει προκειμένου...

Κράτος δίκαιου και προστασία των συνόρων βλέπει το Μαξίμου πίσω από τον πνιγμό 9 παιδιών και 3 γυναικών ανοικτά του Φαρμακονησίου και εγκαλεί τον Αλέξη Τσίπρα για την επιστολή του προς πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Χέρμαν βαν Ρομπάι, ζητώντας του να παρέμβει προκειμένου να μην θρηνήσουμε άλλα θύματα στην Μεσόγειο, που συνιστούν πύλες εισόδου για χιλιάδες εξαθλιωμένους μετανάστες και πρόσφυγες.

"Ο κ. Τσίπρας συκοφαντεί την πατρίδα του, αποσκοπώντας στην κατάργηση της FRONTEX και την αθρόα είσοδο παράνομων μεταναστών, όπως προβλέπει και το πρόγραμμα των περιθωριακών κομμάτων που τον στηρίζουν", σχολιάζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμο Κεδίκογλου και προσθέτει πως "η Ελλάδα είναι κράτος δικαίου, που σέβεται πλήρως τις διεθνείς υποχρεώσεις της και τα ανθρώπινα δικαιώματα, προστατεύοντας παράλληλα τα σύνορά της, που είναι και ευρωπαϊκά".

"Αιδώς κ. Κεδίκογλου. Λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει. Υπάρχουν και νεκροί", είναι η απάντηση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε όλα τα σχόλια