Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Εκλογικό δίλημμα λόγω σκανδάλων

Η χιονοστιβάδα σκανδάλων με τα "θαλασσοδάνεια" του Τ.Τ. και τις "χρυσές" μίζες στα εξοπλιστικά αγγίζουν πλέον και τα δύο κόμματα της "αδύναμης κυβερνητικής πλειοψηφίας", όπως τη χαρακτήρισε ο Στουρνάρας. Ο Σαμαράς, μπροστά στον κίνδυνο της πλήρους απαξίωσης

O Σαμαράς αναζητεί άλλοθι για εκλογές μπροστά στην πλήρη απαξίωση

Η χιονοστιβάδα σκανδάλων με τα "θαλασσοδάνεια" του Τ.Τ. και τις "χρυσές" μίζες στα εξοπλιστικά αγγίζουν πλέον και τα δύο κόμματα της "αδύναμης κυβερνητικής πλειοψηφίας", όπως τη χαρακτήρισε ο Στουρνάρας. Ο Σαμαράς, μπροστά στον κίνδυνο της πλήρους απαξίωσης, προσπαθεί να μεταθέσει για μετά τις εκλογές τα νέα επώδυνα μέτρα που ζητεί η τρόικα και επιχειρεί να αντιστρέψει το σκληρό δίλημμα που αντιμετωπίζει ο ίδιος, "εκλογές ή πλήρης απαξίωση", αναζητώντας οδό διαφυγής. Καταφεύγει στη στρατηγική της έντασης και καλλιεργεί την άκαιρη προεδρολογία, επιχειρώντας να χρεώσει στον ΣΥΡΙΖΑ την ευθύνη για τη διάλυση της Βουλής, εάν δεν συναινέσει στο πρόσωπο του νέου προέδρου, θέτοντας στον λαό το ψευδεπίγραφο δίλημμα "μέσα ή έξω από το ευρώ". Προσποιείται ότι κάνει κάθαρση και ότι αντιστέκεται στην τρόικα, ενώ στην πραγματικότητα απαξιώνεται καθημερινά όλο και περισσότερο, καθώς το σαθρό σύστημα της διαπλοκής, πολιτικά πρόσωπα, μεγαλοκαναλάρχες και στελέχη του τραπεζικού συστήματος, βουλιάζει όλο και περισσότερο στη δίνη των σκανδάλων.

ΚΥΡΙΟ ΑΡΘΡΟ: Ψάχνουν άλλοθι για εκλογές

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Επικοινωνιακή καραντίνα

Για όσους δεν το έχουν προσέξει, η πολιτική έχει τελειώσει. Στον δημόσιο χώρο δεν υπάρχει αντιπαράθεση, οι αιχμές της κυβέρνησης δεν διασταυρώνονται πουθενά, ούτε με την αντιπολίτευση, ούτε με την κοινωνία.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις