Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
22.0°C25.2°C
3 BF 51%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
23 °C
20.8°C25.4°C
2 BF 41%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
19.9°C21.6°C
4 BF 55%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
21 °C
20.4°C20.8°C
2 BF 68%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
23.9°C24.0°C
0 BF 33%
Σε υψηλούς τόνους η αντίδραση της αντιπολίτευσης για το σκάνδαλο στο ΤΤ (video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Σε υψηλούς τόνους η αντίδραση της αντιπολίτευσης για το σκάνδαλο στο ΤΤ (video)

Ανεβαίνουν οι τόνοι στο πολιτικό σκηνικό, με τις συνεχείς αποκαλύψεις από το 150σέλιδο πόρισμα της Εισαγγελίας Διαφθοράς, που αφορούν στα σκανδαλώδη δάνεια προς επιχειρηματίες, τα οποία έδινε η διοίκηση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου την περίοδο 2006-2011 και οδήγησαν σε "χρεοκοπία" το τραπεζικό ίδρυμα και προκάλεσαν ζημία του Ελληνικού Δημοσίου ύψους 400 εκατ. ευρώ.

Δημ. Βίτσας: Το σκάνδαλο του ΤΤ δεν είναι το μόνο

//www.youtube.com/embed/vGH1ff7asks

"Σήμερα κατηγορούν το λαό ότι για την κατάσταση που αυτοί δημιούργησαν", σχολίασε ο Δημήτρης Βίτσας σχετικά, υπενθυμίζοντας πως "δεν είναι η πρώτη περίπτωση το Τ.Τ. και στο παρελθόν είχε συμβεί με άλλη τράπεζα και την ίδια στιγμή που υπήρχε αυτό το πάρτι, δίνω δάνεια, δανεικά και αγύριστα προσπαθούσε να φτιαχτεί ένα κομματικό και πελατειακό κράτος συνενοχής".

"Το Τ.Τ. δεν πρόκειται για σκάνδαλο αλλά για τον τρόπο λειτουργίας του συστήματος" είπε χαρακτηριστικά υπογραμμίζοντας ότι "ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μιλήσει επανειλημμένα για το τρίγωνο της αμαρτίας: πολιτικό σύστημα, τραπεζοκρατία, μιντιοκρατία".

Γαβρ. Σακελλαρίδης: Υπάρχουν πολιτικές ευθύνες για το ΤΤ

 

//www.youtube.com/embed/SGDT6alp5x8

"Ήταν μια εύρωστη τράπεζα που θα μπορούσε να αποτελέσει εργαλείο για την παραγωγική ανασυγκρότηση της ελληνικής οικονομίας", σχολίασε νωρίτερα, το μέλος της επιτροπής Οικονομικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, Γαβριήλ Σακελλαρίδης,υπενθυμίζοντας την θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Σημείωσε, μάλιστα, ότι "η κυβέρνηση φέρει βαρύτατες πολιτικές ευθύνες για την σημερινή κατάσταση και το ξεπούλημα του ΤΤ". "Ο ΣΥΡΙΖΑ θα υπερασπιστεί το δημόσιο χαρακτήρα των τραπεζών που θα πρέπει να λειτουργούν ανεξάρτητα από κομματικά συμφέροντα και έχει συγκεκριμένες προτάσεις πάνω σε αυτό", υπογράμμισε ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης.
 

Από την πλευρά τους οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με διαδικτυακό σχόλιο του προέδρου τους Πάνου Καμμένου επισημαίνουν πως "οι Έλληνες δικαστές απέδειξαν ότι δεν εκτελούν εντολές της εκτελεστικής εξουσίας και των διαπλεκόμενων αλλά της συνείδησής τους".

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL