Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Οικολόγοι Πράσινοι: Η λιτότητα είναι η αιτία των προβλημάτων της Ε.Ε.

Υποκριτικές χαρακτήρισαν οι Οικολόγοι Πράσινοι τις πρόσφατες δηλώσεις του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα σχετικά με το 1ο Μνημόνιο, ενόψει της ανάληψης της προεδρίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Οι Οικολόγοι τόνισαν πως τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ε.Ε. οφείλονται στην ασκούμενη πολιτική...

Υποκριτικές χαρακτήρισαν οι Οικολόγοι Πράσινοι τις πρόσφατες δηλώσεις του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα σχετικά με το 1ο Μνημόνιο, ενόψει της ανάληψης της προεδρίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Οι Οικολόγοι τόνισαν πως τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ε.Ε. οφείλονται στην ασκούμενη πολιτική της λιτότητας. Προς τούτο, σημείωσαν πως η ελληνική προεδρία θα πρέπει να αποτελέσει αφετηρία για την αλλαγή πολιτικής.

"Ελπίζουμε ότι οι πολίτες μπορούν να διακρίνουν ποιοι δηλώνουν πως έχουν πάντα δίκιο ανεξαρτήτως τού ποιες πολιτικές εφαρμόζουν και ποιοι προσεγγίζουν τα κρίσιμα θέματα με γνώση και υπευθυνότητα, καταθέτοντας εναλλακτικές προτάσεις και αποτελώντας μέρος της λύσης", δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου των Οικολόγων Πράσινων, Μιχάλης Τρεμόπουλος, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Γ. Στουρνάρα.

Σε ό,τι αφορά την ανάληψη της ελληνικής προεδρίας της Ε.Ε., ο Μ. Τρεμόπουλος σημείωσε πως "δίνεται η δυνατότητα να αναδείξουμε ότι τα προβλήματα που καταγράφονται στην Ε.Ε. αποτελούν συνέπεια των αδιέξοδων και άδικων πολιτικών, που δεν βασίζονται στη στήριξη των αναγκών των πολιτών, των συλλογικών αγαθών και της βιωσιμότητας".

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Πανηγυρίζουν και αυτοσυγχαίρονται

Είναι πολύ ευχαριστημένοι με τον εαυτό τους εκεί στη Νέα Δημοκρατία. Θεωρούν προφανώς ότι, βάζοντας τους μπουκωΜΜΕνους της λίστας Πέτσα να ασχολούνται νυχθημερόν με τον Καλογρίτσα και να ανακαλύπτουν σχέδια εκτροπής και φίμωσης του Τύπου, διαχειρίζονται επιτυχώς τα προβλήματα της χώρας.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις