Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Δ. Παπαδημούλης: Κόλαφος για την κυβέρνηση το σχέδιο πορίσματος του ευρωκοινοβουλίου για την Τρόικα

"Το σχέδιο πορίσματος του Ευρωκοινοβουλίου αποτελεί έναν τεράστιο κόλαφο για την καταστροφική συνταγή του Μνημονίου και την ίδια την Τρόικα" δήλωσε ο Δ. Παπαδημούλης.

"Το σχέδιο πορίσματος του Ευρωκοινοβουλίου αποτελεί έναν τεράστιο κόλαφο για την καταστροφική συνταγή του Μνημονίου και την ίδια την Τρόικα. Όσον πιο γρήγορα τελειώσουμε και απαλλαγούμε και από τα δύο, τόσο το καλύτερο για τη χώρα και το λαό μας" σχολίασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, ερωτηθείς στο Περιστύλιο της Βουλής για το σχέδιο πορίσματος της Επιτροπής του Ευρωκοινοβουλίου για το ελληνικό Μνημόνιο και την Τρόικα.

Σύμφωνα με το προσχέδιο της επιτροπής του Ευρωκοινοβουλίου για την διερεύνηση τυχόν ευθυνών της Τρόικας στην υλοποίηση του προγράμματος διάσωσης των τεσσάρων χωρών της ΕΕ με μνημόνια, προκύπτουν προβλήματα σε δυο επίπεδα: Λανθασμένα στοιχεία αποτίμησης του προβλήματος και σχεδιασμού (δημοσιονομικοί πολλαπλασιαστές) αλλά και θεσμικά προβλήματα λειτουργίας του δημοκρατικού πολιτεύματος.

Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ: εδώ

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ένας χρόνος "αριστείας"

Το σημερινό πρωτοσέλιδο της «Αυγής» δεν καλύπτει όλα όσα έκανε η κυβέρνηση Μητσοτάκη στον πρώτο χρόνο της θητείας της. Αφορά την ατζέντα της τελευταίας ημέρας: την επιβεβαίωση του τεράστιου σκανδάλου της λίστας Πέτσα, όπου τεράστια ποσά δημοσίου χρήματος διοχετεύτηκαν για τη στήριξη ΜΜΕ φιλικών προς την κυβέρνηση.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις