Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Πρ. Παυλόπουλος: Θα ψηφίσω τον ΕΝΦΙΑ παρότι αντισυνταγματικός (video)

"Το να απομυζάς με φορολογία την ακίνητη περιουσία αυτό οδηγεί στην δήμευση", είπε ο βουλευτής της ΝΔ, Προκόπης Παυλόπουλος, από το βήμα της Βουλής ο Προκόπης Παυλόπουλος στην συζήτηση επί του νομοσχεδίου για τον Ενιαίο Φόρο Ιδιοκτησίας Ακινήτων (ΕΝΦΙΑ), την ίδια στιγμή που χαρακτήρισε...

"Το να απομυζάς με φορολογία την ακίνητη περιουσία αυτό οδηγεί στην δήμευση", είπε ο βουλευτής της ΝΔ, Προκόπης Παυλόπουλος, από το βήμα της Βουλής ο Προκόπης Παυλόπουλος στην συζήτηση επί του νομοσχεδίου για τον Ενιαίο Φόρο Ιδιοκτησίας Ακινήτων (ΕΝΦΙΑ), την ίδια στιγμή που χαρακτήρισε αντισυνταγματικό.

Ενώ για τις ποινές, που προβλέπονται στην περίπτωση μη καταβολή των έξι δόσεων για τον φόρο ακινήτων, ο Προκόπης Παυλόπουλος αναφώνησε: "Δεν μπορεί να θεωρείται εγκληματίας αυτός που είναι φτωχός και δεν μπορεί να πληρώσει". Διερωτήθηκε, όμως:"Έστω ότι πάει φυλακή, τι θα γίνει; Το πολύ-πολύ να αναγκαστεί να πηδήξει από κάνα μπαλκόνι".

Παράλληλα, κάλεσε την κυβέρνηση να προχωρήσει σε νομοθετική παρέμβαση για τον συμψηφισμό χρεών του οφειλέτη και του Δημοσίου. "Εμείς λέμε όχι σε ένα κράτος μπαταχτσή", είπε ο Προκόπης Παυλόπουλος, οποίος όμως θα υπερψηφίσει το νομοσχέδιο για τον ΕΝΦΙΑ.

H.B.
Δείτε όλα τα σχόλια