Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Συνέδριο Ευρωπαϊκής Αριστεράς: Μέτωπο κατά της λιτότητας και του φασισμού (ζωντανή μετάδοση)

Ολοκληρώθηκε η ομιλία του Αλ. Τσίπρα στο 4ο συνέδριο της ΚΕΑ. (Σε λίγο το VIDEO της ομιλίας) Η υποψηφιότητα του Αλ. Τσίπρα για την προεδρία της Κομισιόν ανακοινώθηκε επίσημα από τον πρόεδρο του κόμματος της Ευρωπαϊκής Αριστεράς Πιερ Λοράν και αναμένεται να επικυρωθεί την Κυριακή

Ένα αποφασιστικό βήμα μπρος, στην κατεύθυνση της συγκρότησης πανευρωπαϊκού μετώπου κατά της λιτότητας και του φασισμού στην Ευρώπη, γίνεται αυτές τις ώρες στη Μαδρίτη, στο 4ο Συνέδριο του Κόμματος Ευρωπαϊκής Αριστεράς, οι εργασίες του οποίου θα κορυφωθούν με την επικύρωση της ευρω-υποψηφιότητας Τσίπρα.

Επιλογή, άλλωστε, στον βαθμό που προέρχεται από χώρα του φτωχού ευρωπαϊκού Νότου, που τόσο βάναυσα έχει πληγεί από τα Μνημόνια, έρχεται ακριβώς να ενισχύσει την αντιπαράθεση με τις πολιτικές αυτές.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ανασχηματισμός και ασφαλιστικό Πινοσέτ

Για ανασχηματισμό που συζητιέται εδώ και δύο μήνες, θα περίμενε κανείς κάτι περισσότερο. Επί της ουσίας, ελάχιστα πράγματα άλλαξαν. Υπουργοί όπως ο Βρούτσης, ο Θεοχάρης και ο Αυγενάκης, που εξέθεσαν σοβαρά την κυβέρνηση, διατηρούν τα χαρτοφυλάκιά τους.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις