Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.3°C21.9°C
3 BF 43%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
15 °C
13.2°C15.8°C
4 BF 51%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
16.6°C17.6°C
3 BF 67%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
17.7°C19.1°C
4 BF 72%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
16 °C
15.9°C15.9°C
3 BF 55%
Κοροϊδία οι υποσχέσεις της κυβέρνησης για το ρεύμα
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Κοροϊδία οι υποσχέσεις της κυβέρνησης για το ρεύμα

Η κυβέρνηση κοροϊδεύει τον λαό σε σχέση με τις εξαγγελίες της για το ηλεκτρικό ρεύμα, τόνισε το ΚΚΕ, σημειώνοντας πως "οσοι τελικά δικαιούνται το Κοινωνικό Οικονομικό Τιμολόγιο της ΔΕΗ, απλώς θα γλιτώσουν μερικά ευρώ τον μήνα και μόνο στην περίπτωση που η κατανάλωσή τους δεν θα υπερβεί τα αυστηρά χαμηλά όρια που προβλέπει η σχετική ρύθμιση".

Το ΚΚΕ ζήτησε τη δραστική μείωση των τιμολογίων της ΔΕΗ, την κατάργηση όλων των φόρων στα τιμολόγια, την απαγόρευση της διακοπής της παροχής ηλεκτρικού ρεύματος και την επανασύνδεσή του στις λαϊκές οικογένειες που δεν μπορούν να πληρώσουν. Επιπλέον, ζήτησε την κατάργηση των φόρων στο πετρέλαιο θέρμανσης.

Για τις δηλώσεις Λαγκάρντ: Δεν παίζουν ρόλο οι εθνικές κυβερνήσεις

Στον υποβιβασμό του ρόλου των εθνικών πολιτικών συσχετισμών προχώρησε το ΚΚΕ, με αφορμή τις χθεσινές δηλώσεις της επικεφαλής του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ, στην Ευρωπαϊκή Οικονομική και Κοινωνική επιτροπή του Ευρωκοινοβουλίου. Το ΚΚΕ σημείωσε πως "οι δηλώσεις Λαγκάρντ για δημοσιονομική χαλάρωση και περιορισμό χρέους σε χώρες όπως η Ελλάδα, με ταυτόχρονη όμως συνέχιση των αντιλαϊκών αναδιαρθρώσεων, επιβεβαιώνουν ότι στις διάφορες διαπραγματεύσεις των κυβερνήσεων και των κομμάτων του ευρωμονόδρομου, δεν υπάρχει θέση για τα λαϊκά συμφέροντα".

Χ.Σ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL