Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Πώς θα λυθεί το πρόβλημα του ΠΑΣΟΚ

Είναι γνωστό ότι το ΠΑΣΟΚ δεν έχει να πληρώσει για ρεύμα, χαράτσι και τηλέφωνα. Κατά τη διάρκεια της χθεσινής του συνέντευξης, στον Γιάννη Πρετεντέρη, ο πρόεδρος του κόμματος είχε μιαν επιφοίτηση: Να εξασφαλίσει χρήματα για τους ανεξόφλητους λογαριασμούς, κάνοντας αγωγές στην εφημερίδα ΑΥΓΗ.

Είναι γνωστό ότι το ΠΑΣΟΚ δεν έχει να πληρώσει για ρεύμα, χαράτσι και τηλέφωνα. Κατά τη διάρκεια της χθεσινής του συνέντευξης, στον Γιάννη Πρετεντέρη, ο πρόεδρος του κόμματος είχε μιαν επιφοίτηση: Να εξασφαλίσει χρήματα για τους ανεξόφλητους λογαριασμούς, κάνοντας αγωγές στην εφημερίδα ΑΥΓΗ. Παρατίθεται η στιγμή της σύλληψης της ιδέας:

Γ. Π.: Μήπως τελικά έχετε αναπτύξει μια προσωπική βεντέτα με τον ΣΥΡΙΖΑ;

Ευ. Β.: Όχι καθόλου

Γ. Π.: Το λέω αυτό γιατί διαβάζω, έχω εδώ μπροστά μου δημοσιεύματα της ΑΥΓΗς

Ευ. Β.: Μήπως έχει αναπτύξει ο ΣΥΡΙΖΑ με εμένα;

(ΧΑΧΑΧΑ)

Γ. Π.: Διαβάζω στην ΑΥΓΗ 27 Νοεμβρίου, τώρα, δεν υπάρχει διαπλοκή και σκάνδαλο τα 20 τελευταία χρόνια που να μην έχει μια αύρα Βενιζέλου.

Ευ. Β.: Αυτό να μου το δώσετε, επειδή και τα οικονομικά μας είναι χάλια, μήπως κάνω μια αγωγή στην ΑΥΓΗ, να ενισχύσω λίγο το ΠΑΣΟΚ.

Γ. Π.: 20/09 Ο Βενιζέλος είναι ο υπουργός των σκανδάλων

Ευ. Β.: Α! Κι αυτό να μου το δώσετε, δύο αγωγές έχω ως τώρα

Γ. Π.: Σας τα δίνω

Μ. Καλ.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ανασχηματισμός και ασφαλιστικό Πινοσέτ

Για ανασχηματισμό που συζητιέται εδώ και δύο μήνες, θα περίμενε κανείς κάτι περισσότερο. Επί της ουσίας, ελάχιστα πράγματα άλλαξαν. Υπουργοί όπως ο Βρούτσης, ο Θεοχάρης και ο Αυγενάκης, που εξέθεσαν σοβαρά την κυβέρνηση, διατηρούν τα χαρτοφυλάκιά τους.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο