Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Τιτιβίζει ο Άδ. Γεωργιάδης τις “ανυπόστατες” φήμες για απολύσεις στον ΕΟΠΥΥ

Ανυπόστατες χαρακτηρίζει τις “φήμες” για διάλυση του ΕΟΠΥΥ, ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος δεν διστάζει να επιτεθεί στους εκπρόσωπους των εργαζομένων του Οργανισμού, πως δήθεν αυτοί φταίνει για την σημερινή κατάσταση...

Ανυπόστατες χαρακτηρίζει τις "φήμες" για διάλυση του ΕΟΠΥΥ, ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος δεν διστάζει να επιτεθεί στους εκπρόσωπους των εργαζομένων του Οργανισμού, πως δήθεν αυτοί φταίνει για την σημερινή κατάσταση.

Σε προηγούμενες δηλώσεις του είχε χαρακτηρίσει "αυτονόητο" να απολυθούν οι 1200 υγειονομικοί υπάλληλοι και γιατροί του ΕΟΠΥΥ, ενώ με tweet του επανέρχεται σήμερα.

Ωστόσο, οι δηλώσεις του υπουργού έχουν προκαλέσει την έντονη αντίδραση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων ΕΟΠΥΥ, που με ανακοίνωσή της καταγγέλλει τον κ. Γεωργιάδη ότι αποτελεί «τη μοναδική περίπτωση Υπουργού, ο οποίος επαίρεται πως η διάλυση της Δημόσιας Υγείας είναι δικό του κατόρθωμα».

Οι εργαζόμενοι του επισημαίνουν ότι ουδείς θα ήθελε να κλέψει τη δόξα του. «Ήμασταν σίγουροι πως εσείς θα διαλύσετε τον ΕΟΠΥΥ και θα εξαπατούσατε τον Ελληνικό λαό με τα δήθεν στοιχήματά σας για τις απολύσεις. Δεν βάζουμε στοιχήματα με τις ζωές των ανθρώπων, αλλά αυτό προϋποθέτει στοιχειώδη αξιοπρέπεια, που δεν την έχετε», σημειώνουν. Τέλος, καλούν τον πρωθυπουργό να προστατεύσει την υγεία του ελληνικού λαού.

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Πίσω από το παραπέτασμα της γελοιότητας

Είναι το λιγότερο αστεία και γραφικά τα κυβερνητικά στελέχη, όταν βγαίνουν στα κανάλια να εξηγήσουν ότι το πακέτο των 37 δισ. η Ελλάδα το κέρδισε με το σπαθί του Κυριάκου Μητσοτάκη, με τις εξαιρετικές διαπραγματευτικές του δυνατότητες και με τις λαμπρές επιδόσεις της ελληνικής οικονομίας.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις