Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αραιές νεφώσεις
19 °C
17.6°C20.1°C
3 BF 53%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
15.2°C19.8°C
2 BF 55%
ΠΑΤΡΑ
Βροχοπτώσεις μέτριας έντασης
15 °C
14.9°C17.0°C
1 BF 80%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
17.7°C18.8°C
5 BF 60%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
17 °C
16.9°C19.1°C
0 BF 59%
ΣΥΡΙΖΑ: Όση αθλιότητα και να επιστρατεύσει η κυβέρνηση κατά του ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να κρύψει το έλλειμμα εθνικής στρατηγικής
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΣΥΡΙΖΑ: Όση αθλιότητα και να επιστρατεύσει η κυβέρνηση κατά του ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να κρύψει το έλλειμμα εθνικής στρατηγικής

Το παραπάνω σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή διαρροές από το Μαξίμου.

Η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ:

Όση αθλιότητα και να επιστρατεύσει η κυβέρνηση κατά του ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να κρύψει το έλλειμμα εθνικής στρατηγικής απέναντι στην Τουρκία

Δεν μας εκπλήσσει πια καθόλου, το γεγονός ότι την ίδια στιγμή που η Κυβέρνηση καταγγέλλει τα τουρκικά ΜΜΕ καθημερινά για αδίστακτη προπαγάνδα και fake news, διαρρέει στα Μέσα άρθρα του τουρκικού Τύπου και ζητάει από τον ΣΥΡΙΖΑ εξηγήσεις για την απαράδεκτη κοπτοραπτική του άρθρου του Προέδρου του.

Ούτε βέβαια το γεγονός ότι τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ που εξαφάνισαν τις δηλώσεις του Τούρκου ΥΠΕΞ ότι οι "υποχωρήσεις" της Ελλάδας στην ελληνοαιγυπτιακή συμφωνία "συμφέρουν την Τουρκία", υιοθετούν τώρα ως πρώτη είδηση την τουρκική προπαγάνδα.

Είναι προφανές ότι αυτή η άθλια τακτική εκπορεύεται από την ίδια τη κυβέρνηση που όχι μόνο αδυνατεί να απαντήσει επι της ουσίας στη κριτική της αντιπολίτευσης για τους αδέξιους χειρισμούς της στα εθνικά μας θέματα, αλλά επιπλέον επιχειρεί και τη σπίλωση των πολιτικών της αντιπάλων.

Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά. Μόλις λίγους μήνες πριν, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είχε το θράσος να χαρακτηρίσει την αξιωματική αντιπολίτευση της χώρας ως Δούρειο Ίππο της Τουρκίας.

Όση όμως αθλιότητα και να επιστρατεύσουν, δε μπορούν να κρύψουν ούτε το πανικό τους, ούτε την ουσία. Και η ουσία είναι ότι με την έλλειψη εθνικής στρατηγικής η κυβέρνηση μας οδηγεί σε πολύ επικίνδυνες ατραπούς για τα κυριαρχικά δικαιώματα της πατρίδας μας.

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL