Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
21.2°C24.8°C
3 BF 43%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
20.2°C24.2°C
2 BF 42%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
18.8°C20.5°C
3 BF 57%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αραιές νεφώσεις
20 °C
19.3°C20.5°C
4 BF 63%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
22.9°C23.0°C
3 BF 43%
Π. Πολάκης: Συνεχίζεται η μαύρη κωμωδία με την «αριστεία» του Μητσοτάκη
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Π. Πολάκης: Συνεχίζεται η μαύρη κωμωδία με την «αριστεία» του Μητσοτάκη

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας υπογραμμίζει μάλιστα πως το μόνο προσόν του είναι «τοπικά κομματικά ένσημα».

Ειδικότερα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Π. Πολάκης έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:

Η «μαύρη κωμωδία» που ξεκίνησε με το διοικητή της Καρδίτσας συνεχίζεται εν μέσω κορωναϊού με νέο διορισμό αντιπροέδρου στο Πανεπιστημιακό της Λάρισας ενός συνταξιούχου ΕΠΟΠ (οπλίτη πενταετούς υποχρέωσης) ΧΩΡΙΣ ΠΤΥΧΙΟ, με μόνο προσόν τα τοπικά κομματικά ένσημα.

Η «αριστεία» που έταζε ο Κυριάκος Μητσοτάκης που τελικά αντιμετωπίζει ως γνήσιος νεοφιλελεύθερος το κράτος ως υπηρεσία «σίτισης» των κολλητών της οικογένειας!!! Που είναι τώρα τα τσογλάνια των ΜΜΕ που είχαν βαφτίσει «βουλκανιζατερα» τον ΤΕ μηχανολόγο μηχανικό Μπαμπη Πανοτοπουλο διοικητή του νοσοκομειου Σαντορίνης;;;; Ουστ αχρείοι!! ΟΛΑ ΕΔΩ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΔΙΠΛΑ ΚΑΙ ΤΡΙΔΙΠΛΑ ....και για να μην ξεχνιόμαστε η άλλη φορά θα είναι ΑΛΛΙΩΣ....

Τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης προκειμένου να διερευνηθούν ευθύνες για τη διασπορά του κορονοϊού στον οίκο ευγηρίας στο Ασβεστοχώρι, όπου εντοπίστηκαν 36 κρούσματα, παρήγγειλε ο προϊστάμενος της εισαγγελίας πρωτοδικών Θεσσαλονίκης Στέφανος Ζαρκαντζιάς

Ο κ. Ζαρκαντζιάς παρήγγειλε στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης τη διενέργεια επείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης, με βάση το άρθρο 285 του Ποινικού Κώδικα (Ν. 4619/2019) περί παραβίασης των μέτρων για να αποτραπεί η εισβολή ή η διάδοση μιας μεταδοτικής ασθένειας.

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL