Live τώρα    
22°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
22 °C
20.2°C23.5°C
2 BF 43%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
20 °C
16.6°C22.9°C
2 BF 45%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
17.1°C21.5°C
2 BF 64%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.2°C21.1°C
1 BF 62%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
17.9°C17.9°C
0 BF 59%
Ν.Σαντορινιός: Το μπάχαλο της πολιτικής της ΝΔ εκπέμπει λάθος μηνύματα στην κοινωνία
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ν.Σαντορινιός: Το μπάχαλο της πολιτικής της ΝΔ εκπέμπει λάθος μηνύματα στην κοινωνία

Για την πολιτική της κυβέρνησης που δεν έχει καταφέρει να κάνει πιο ασφαλείς τις τουριστικές περιοχές καθώς δεν έχει ενισχύσει τις δομές υγείας με υγειονομικό προσωπικό και έτσι παντού βλέπουμε νέα κρούσματα κορωνοϊού και παράλληλα διαπιστώνουμε τις αλληλοαντικρουόμενες αποφάσεις και μέτρα, όπως αυτή για την πληρότητα των πλοίων, την οποία τελικά αύξησαν, αντί να αυξήσουν τα δρομολόγια, επισήμανε ο τομεάρχης Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, Νεκτάριος Σαντορινιός.https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/869886559&color=%23ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&show_teaser=true

105,5 Sto Kokkino · Νεκτάριος Σαντορινιός - 91,4 Στο Κόκκινο Θεσσαλονίκης - 4 Αυγούστου 2020

Ο ίδιος μιλώντας στον 91,4 στο Κόκκινο Θεσσαλονίκης επισήμανε ότι η αύξηση της πληρότητας στα καράβια έγινε τη στιγμή που ορίστηκε ως υποχρεωτική η χρήση της μάσκας για τους επιβάτες ακόμα και στο κατάστρωμα.

Παράλληλα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι επικράτησε αλαλούμ και σχετικά με τις επιλέξιμες χώρες για την είσοδο τουριστών και σχετικά με το σε ποιες πύλες εισόδου στη χώρα μας γίνεται τεστ κορονοϊού. Όλα αυτά οδήγησαν και σε επιπλέον κρούσματα και την Ελλάδα σε επιπλέον βαθμίδα αύξησης της επικινδυνότητας εκ μέρους της Κύπρου.

Το μπάχαλο που επικράτησε από την κυβερνητική πολιτική εξέπεμψε λάθος μηνύματα στην κοινωνία, επισήμανε μεταξύ άλλων ο τομεάρχης Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, και είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθεί και η χαλάρωση των μέτρων με οδυνηρά αποτελέσματα για την εξάπλωση της πανδημίας.

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL