Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
15.9°C18.7°C
2 BF 53%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
14 °C
11.3°C14.6°C
3 BF 51%
ΠΑΤΡΑ
Σποραδικές νεφώσεις
16 °C
12.0°C16.0°C
2 BF 72%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
15.5°C17.7°C
2 BF 81%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
12 °C
11.6°C11.6°C
0 BF 63%
Ανασχηματισμός επί θύραις
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ανασχηματισμός επί θύραις

Την Τρίτη αναμένεται να ανακοινωθούν οι περιβόητες “διορθωτικές αλλαγές” στο κυβερνητικό σχήμα, έπειτα από την παρουσίαση στον Κυριάκο Μητσοτάκη της πλατφόρμας για την ψήφο των κατοίκων του εξωτερικού από την ηγεσία του υπουργείου Εσωτερικών

Βασικό άξονα του ανασχηματισμού-που θα έχει περιορισμένη έκταση- θα αποτελεί η διαχείριση των ευρωπαϊκών κονδυλίων του Ταμείου Ανάκαμψης με βάση το πόρισμα της Επιτροπής Πισσαρίδη.

Υπό αυτό το πρίσμα, θεωρείται βέβαιη η αναβάθμιση του Θεόδωρου Σκυλακάκη από υφυπουργό σε αναπληρωτή υπουργό, με πιθανότερο διάδοχό του τον γ.γ. δημοσιονομικής πολιτικής Θάνο Πετραλιά, ενώ φημολογείται και η αναβάθμιση σε αναπληρωτή υπουργό του υφυπουργού Ανάπτυξης Νίκου Παπαθανάση.

Επίσης, αναμένεται ότι θα αυξηθούν οι θέσεις των υφυπουργών, με την αναβάθμιση ορισμένων γενικών γραμματέων αλλά και την είσοδο στην κυβέρνηση βουλευτών από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ.

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL