Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αυξημένες νεφώσεις
17 °C
14.8°C17.3°C
3 BF 84%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
11.9°C14.4°C
2 BF 79%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
13 °C
11.0°C14.3°C
2 BF 88%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
18.0°C18.8°C
2 BF 74%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
11 °C
10.9°C11.9°C
3 BF 100%
Γ. Βαρεμένος: Αυταρχικοί στο εσωτερικό, πειθήνιοι στο εξωτερικό (video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Γ. Βαρεμένος: Αυταρχικοί στο εσωτερικό, πειθήνιοι στο εξωτερικό (video)

Μια πολιτική πλειοψηφία στην προανακριτική επιτροπή, συγκροτούμενη από ΝΔ και ΚΙΝΑΛ, υποκατέστησε τη δικαιοσύνη ερμηνεύοντας κατά το δοκούν Σύνταγμα και Νόμους. Τα δύο αυτά κόμματα λειτούργησαν στη βάση της συνενοχής τους ως αυτουργοί στο σκάνδαλο Novartis και ουσιαστικά συμπεριφέρθηκαν ως ένα παραδικαστικό μόρφωμα με την μέθοδο “αποφασίζομεν και διατάσσομεν”.

Τα παραπάνω τόνισε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Βαρεμένος, τομεάρχης Υποδομών-Μεταφορών της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, μιλώντας σήμερα στον ΣΚΑΙ.

"Στο θέμα των κυρώσεων εναντίον της Τουρκίας, επιτέλους η κυβέρνηση υιοθέτησε την γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος επί μήνες ζητούσε εγρήγορση πριν ακόμη ο Ερντογάν προχωρήσει στην πρόκληση της μετατροπής της Αγ. Σοφιάς σε τζαμί" πρόσθεσε ο ίδιος.

"Ο Κ. Μητσοτάκης δεν έχει απαντήσει αν είχε θέσει αυτό το ζήτημα στον Ερντογάν κατά την συνομιλία του και, αν ναι, τί απάντηση έλαβε", σχολίασε ωστόσο.

Έρχεται τώρα ο κ. Τσαβούσογλου να προβοκάρει την ελληνική πλευρά, θέλοντας να δημιουργήσει την εντύπωση ότι όλα βαίνουν όπως πριν εκδηλωθεί η πρόκληση προς την διεθνή κοινότητα με τη βάρβαρη συμπεριφορά απέναντι σ’ ένα μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς, δήλωσε καταληκτικά ο τομεάρχης Υποδομών-Μεταφορών της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ.

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL