Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
16.2°C20.7°C
2 BF 53%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
17 °C
15.2°C17.7°C
1 BF 74%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
14.8°C16.6°C
3 BF 68%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
16.0°C18.0°C
2 BF 59%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
15.9°C15.9°C
0 BF 55%
Ευθεία παρέμβαση Κ. Τσιάρα στο έργο της Δικαιοσύνης για το σκάνδαλο Novartis
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ευθεία παρέμβαση Κ. Τσιάρα στο έργο της Δικαιοσύνης για το σκάνδαλο Novartis

Ευθεία παρέμβαση στις έρευνες των σκανδάλων από τη Δικαιοσύνη έκανε ο υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας δηλώνοντας ότι θα έπρεπε να έχουν αρχειοθετηθεί όλες οι υποθέσεις πολιτικών προσώπων που εμπλέκονται στο σκάνδαλο της Novartis.

Συγκεκριμένα ο υπουργός απαντώντας στη Βουλή σε ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Μάρκου είπε: «πόσο, αλήθεια, άνετα αισθάνεστε όταν είχαν στοχοποιηθεί 19 άνθρωποι, διασύρθηκαν, διαπομπεύθηκαν απλά και μόνο για μια πολιτική σκοπιμότητα; Στην πραγματικότητα, οι περισσότερες υποθέσεις έχουν αρχειοθετηθεί και λογικά θα πρέπει να είχαν αρχειοθετηθεί όλες». Και αμέσως μετά ισχυρίσθηκε ότι «εγώ προσωπικά δεν έχω μπει στον πειρασμό ποτέ να κρίνω τις όποιες δικαστικές αποφάσεις ή ενδεχομένως να προαναγγείλω τις όποιες εξελίξεις στον χώρο της Δικαιοσύνης. Αυτά είναι τα έργα και οι ημέρες της προηγούμενης κυβέρνησης»!

Από την πλευρά του ο Κ. Μάρκου αναφέρθηκε στην πρόσφατη δήλωση Γεωργιάδη που είπε ότι η εισαγγελέας Διαφυθοράς Ελένη Τουλουπάκη πρέπει να πάει φυλακή για πολλά χρόνια και την πολιτική κάλυψη που έδωσε η κυβέρνηση με το «επιχείρημα» ότι μίλησε ως πολίτης.

Κ. Μάρκου: Πώς συσσωρεύονται τόσοι παιδόφιλοι στη ΝΔ;

Ακόμη κατήγγειλε «θαλπωρή και προστασία που παρέχει η ΝΔ σε παιδεραστές και συνεργάτες κακοποιών του κοινού ποινικού δικαίου, όπως εν ενεργεία βουλευτής σας». «Ακούσαμε το απύλωτο στόμα του Γεωργιάδη πριν λίγες μέρες από τον τηλεοπτικό του άμβωνα με περισσή αμετροέπεια να χαρακτηρίζει ιδιωτική την υπόθεση πρώην υπουργού της ΝΔ που εμπλέκεται σε κύκλωμα παιδεραστίας, όπως αποκαλύφθηκε από τις νόμιμες ηχογραφήσεις της ΕΥΠ. Ιδιωτική ήταν και η παρόμοια υπόθεση παιδεραστίας άλλου μεγαλοστελέχους σας, προσωπικού συμβούλου του Κ. Μητσοτάκη, ο οποίος απαλλάχθηκε από το δικαστήριο λόγω παραγραφής», τόνισε ο Κ. Μάρκου και πρόσθεσε: «κάπως περίεργα δεν είναι όλα αυτά; Και πώς συσσωρεύονται και τόσοι παιδόφιλοι και παιδεραστές στη ΝΔ; Πρέπει να το προσέξετε αυτό».

Συντάκτης: Η ΑΥΓΗ

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL