Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Μ. Κάτσης σε Ν. Χαρδαλιά: Προσλαμβάνετε 28 μετακλητούς για δημοσίους υπαλλήλους στη Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας! (Video)

Eurokinissi

«Ο αρμόδιος Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Χαρδαλιάς με τροπολογία της τελευταίας στιγμής σε άσχετο νομοσχέδιο προσλαμβάνει κατά παρέκκλιση όλων των κείμενων διατάξεων 28 μετακλητούς υπαλλήλους, όχι για τις ανάγκες του Υπουργικού του γραφείου, αλλά για να τους εντάξει στην δημοσιοϋπαλληλική ιεραρχία!»

Αυτό σημείωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μ. Κάτσης.

Οπως επισήμανε, παρακάμπτοντας τον ΑΣΕΠ, το σύνταγμα, όλες τις κείμενες διατάξεις και στελεχώνουν Δημόσιες υπηρεσίες (όχι τα υπουργικά γραφεία που είναι πολιτικές θέσεις) με προσωρινούς μετακλητούς, ρουσφέτια για να αλώσουν όλο το κράτος!

Ο εισηγητής του νομοσχεδίου από την αξιωματική αντιπολίτευση Μάριος Κάτσης απευθυνόμενος στον κ. Χαρδαλιά έκανε λόγο για ντροπολογία, μνημείο αναξιοκρατίας και άλωσης του κράτους που προσβάλει το Κοινοβούλιο. Ενώ η Νέα Δημοκρατία ως αντιπολίτευση μιλούσε για το κόστος των μετακλητών κατηγορώντας τον ΣΥΡΙΖΑ πλέον του πενταπλασιάσει!

 

 

 

Ο Μάριος Κάτσης κατηγόρησε τον κ. Χαρδαλιά για υποκρισία όταν επικαλέστηκε την ανάγκη προστασίας του περιβάλλοντος και της ανθρώπινης ζωής για να δικαιολογηθεί, καθώς ούτε το πρόγραμμα για την δασοπροστασία παρέτεινε ούτε εποχικούς πυροσβέστες προσέλαβε ανά την επικράτεια.

«Σε ποια άλλη ευρωπαϊκή χώρα έχετε δει να προσλαμβάνονται 28 μετακλητοί για να στελεχώσουν μια Δημόσια υπηρεσία- όχι το υπουργικά γραφεία- με τα δικά σας μέτρα και σταθμά» αναρωτήθηκε κλείνοντας ο τομεάρχης Ψηφιακής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ.

Η ανάρτηση του τομεάρχη Ψηφιακής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ Μ. Κάτση στο twitter:

Απίστευτη (ν)τροπολογία #Χαρδαλιά , μνημείο στην αναξιοκρατία, την αδιαφάνεια, το ρουσφέτι και την άλωση του κράτους! Θεσμοθετούν για την Πολιτική Προστασία 28(!) θέσεις μετακλητών  όχι για τις ανάγκες του Υπουργού αλλά ως υπαλλήλους στην @GSCP_GR!

Ντροπή! #κυβερνηση_Μητσοτακη

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Διεθνής διασυρμός

Να λοιπόν που η περίφημη λίστα Πέτσα έφτασε μέχρι το Συμβούλιο της Ευρώπης. Στην πλατφόρμα του Συμβουλίου για την ελευθερία του Τύπου αναρτήθηκαν χθες όλα τα δεδομένα για το σκάνδαλο...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις