Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Γ. Μπουρνούς: Χιλιάδες εργαζόμενοι θα περάσουν στο φάσμα της ανεργίας το φθινόπωρο

Συνάντηση Γιάννη Μπουρνού με ταξιδιωτικούς πράκτορες στη Λέσβο

Με αντιπροσωπεία της ένωσης ταξιδιωτικών πρακτόρων Λέσβου συναντήθηκε ο Βουλευτής Ν. Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μπουρνούς.

Την αντιπροσωπεία του συλλόγου, που εκπροσωπεί 45 ταξιδιωτικά γραφεία του νησιού, αποτελούσαν ο Πρόεδρος, Παναγιώτης Χατζηκυριάκος, ο Αντιπρόεδρος, Νίκος Ψαραδέλλης και ο Γενικός Γραμματέας, Άρης Λαζαρής.

Κατά τη συζήτηση αναδείχθηκαν τα σοβαρότατα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κόσμος του τουρισμού στη Λέσβο: Κάτω από τα μισά ξενοδοχεία θα λειτουργήσουν τη θερινή περίοδο, ενώ δεκάδες άλλοι κλάδοι της αγοράς, που σχετίζονται με τον τουρισμό, είναι σε επισφαλή θέση, λόγω της κατακόρυφης πτώσης της τουριστικής κίνησης.

"Το προσεχές φθινόπωρο ο κόσμος του τουρισμού θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον κίνδυνο του οριστικού λουκέτου και χιλιάδες εργαζόμενοι θα περάσουν στο φάσμα της ανεργίας. Η καταστροφή που έρχεται, μπορούσε να αποτραπεί ή έστω να περιοριστεί δραστικά, αν η κυβέρνηση άκουγε τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ και προχωρούσε σε γενναία μέτρα εμπροσθοβαρούς στήριξης των μικρομεσαίων τουριστικών επιχειρήσεων και των εργαζομένων στον τουρισμό και την εστίαση.

Δεν σταματάμε, όμως, τη μάχη. Τις επόμενες ημέρες θα φέρω ξανά στη Βουλή τα αιτήματα του κλάδου, ζητώντας έστω και τώρα, την ύστατη στιγμή, να παρθούν μέτρα για να σωθούν χιλιάδες άνθρωποι, μικρομεσαίοι επιχειρηματίες και εργαζόμενοι στη Λέσβο", τόνισε ο Γιάννης Μπουρνούς.

 

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Διεθνής διασυρμός

Να λοιπόν που η περίφημη λίστα Πέτσα έφτασε μέχρι το Συμβούλιο της Ευρώπης. Στην πλατφόρμα του Συμβουλίου για την ελευθερία του Τύπου αναρτήθηκαν χθες όλα τα δεδομένα για το σκάνδαλο...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις