Live τώρα    
15°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
15 °C
13.2°C16.9°C
5 BF 72%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
14.7°C18.3°C
3 BF 51%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
16.0°C17.1°C
2 BF 66%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
18.2°C19.8°C
6 BF 54%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
15.9°C16.9°C
2 BF 55%
Με διαγραφές απείλησε η Φ.Γεννηματά τους Καστανίδη και Παπανδρέου
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Με διαγραφές απείλησε η Φ.Γεννηματά τους Καστανίδη και Παπανδρέου

Όποιος δεν σεβαστεί από εδώ και στο εξής τις συλλογικές αποφάσεις τίθεται κατ ευθείαν εκτός Κινήματος Αλλαγής, απείλησε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, κατά την έκτακτη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, μετά την απόφαση του Χάρη Καστανίδη και του Γιώργου Παπανδρέου να μην ψηφίσουν στη χθεσινή ψηφοφορία υπερ του νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις.

«Τα όσα συνέβησαν χθες, διαδραματίστηκαν στο συγκεκριμένο πολιτικό περιβάλλον και θόλωσαν το στίγμα μας, χτύπησαν την στρατηγική τής αυτόνομης πορείας και έριξαν νερό στο μύλο του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ. “Νερό” που είχα νωρίτερα κόψει με τις τοποθετήσεις μου και στους δύο. Λάθος πολιτική εκτίμηση, τουλάχιστον», τόνισε η κα Γεννηματά στη συνεδρίαση της ΚΟ στην οποία συμμετείχε μέσω τηλεδιάσκεψης από τη Θεσσαλονίκη ο Χ.Καστανίδης.

Η κ. Γεννηματά υπογράμμισε ότι «αυτή η στάση αντικειμενικά εξυπηρετεί τους αντιπάλους. Ευθύνη και υποχρέωση όλων μας είναι να περιφρουρήσουμε τη συντεταγμένη λειτουργία μας και την ενιαία στάση όλων στις κοινές μας αποφάσεις. Χρέος δικό μου, επιπλέον εκ του ρόλου μου, είναι η τήρηση των αποφάσεων από όλους μας.

» Όποιος από σήμερα και πέρα δεν σεβαστεί τις αποφάσεις των οργάνων, να γνωρίζει ότι θέτει τον εαυτό του εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας. Τα όργανα λειτουργούν δημοκρατικά μόνο μέσα από το σεβασμό των αποφάσεων της πλειοψηφίας».

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL