Live τώρα    
22°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
20.2°C23.8°C
3 BF 42%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
22 °C
19.1°C22.7°C
2 BF 55%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
18.0°C19.9°C
4 BF 60%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
18.8°C20.8°C
5 BF 45%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
23 °C
22.9°C22.9°C
3 BF 31%
Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ: Αποκλειστική ευθύνη της ΝΔ η παράδοση του σταθμού «Αγ.Βαρβάρα» σήμερα και όχι τον Μάρτιο
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ: Αποκλειστική ευθύνη της ΝΔ η παράδοση του σταθμού «Αγ.Βαρβάρα» σήμερα και όχι τον Μάρτιο

«Σήμερα είναι μία πολύ καλή μέρα για τους πολίτες του δήμου Αγίας Βαρβάρας, καθώς επιτέλους ξεκινά τη λειτουργία του ο σταθμός του Μετρό "Αγία Βαρβάρα". Πρόκειται για την υλοποίηση ενός τμήματος του πολύ σημαντικού έργου που δρομολόγησε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, της επέκτασης γραμμής 4 προς Πειραιά», σημειώνουν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Δραγασάκης, Δημήτρης Βίτσας, Χαρά Καφαντάρη και Θανάσης Παπαχριστόπουλος.

Ωστόσο, οι ίδιοι υπογραμμίζουν ότι «το έργο αυτό παραλήφθηκε το 2015 τελματωμένο και ουσιαστικά σταματημένο. Παρ'όλα αυτά, με συντονισμένες προσπάθειες του υπουργείου Υποδομών και της διοίκησης της "Αττικό Μετρό", το έργο παραδόθηκε τον Ιούλιο του 2019 σχεδόν ολοκληρωμένο. Το ότι η απόδοση του σταθμού "Αγία Βαρβάρα" δεν έγινε το Μάρτιο, όπως προέβλεπε το εγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα, αλλά γίνεται τώρα, οφείλεται αποκλειστικά σε καθυστέρηση της κυβέρνησης της ΝΔ».

Τέλος, οι ίδιοι σημειώνουν ότι «ως βουλευτές της Δυτικής Αθήνας θα θέλαμε με αφορμή αυτό το θετικό γεγονός να προτείνουμε στη κυβέρνηση πέρα από τις φιέστες στα εγκαίνια έργων στα οποία έχει ελάχιστη συμβολή, να δώσει λύση στην πολύπαθη συγκοινωνιακή σύνδεση της περιοχής με την ενίσχυση και ανάπτυξη των αστικών συγκοινωνιών (τρόλεϊ, λεωφορεία) και με την ολοκλήρωση των επεκτάσεων του μετρό για Ίλιον, Άγιους Ανάργυρους - Καματερό και Πετρούπολη».

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL