Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.2°C22.4°C
2 BF 71%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αυξημένες νεφώσεις
16 °C
14.1°C17.0°C
3 BF 88%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
21 °C
19.4°C25.9°C
4 BF 66%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αραιές νεφώσεις
29 °C
26.1°C28.8°C
5 BF 30%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
17 °C
16.9°C19.1°C
4 BF 88%
Χρ.Γιαννούλης: Στη ΝΔ αναζητούν σανίδα σωτηρίας πλάθοντας μυθιστορήματα (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Χρ.Γιαννούλης: Στη ΝΔ αναζητούν σανίδα σωτηρίας πλάθοντας μυθιστορήματα (Video)

«Η ΝΔ έχει το ταλέντο να υπερασπίζεται το βρώμικο παρελθόν της δημιουργώντας ένα μυθιστορηματικό παρόν. Ξαφνικά μετά από μία συνάντηση του Καλογρίτσα με τον πρώην συνέταιρο του, υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο και τους εναγκαλισμούς τους, βγαίνει ο κ. Καλογρίστας και δίνει "σανίδα σωτηρίας" στον κ. Μητσοτάκη, επικαλούμενος τις καταθέσεις και τα πρακτικά μίας δίκης που γίνεται στην Ελβετία για μία αγωγή μεταξύ δύο εταιριών», τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Γιαννούλης στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fgiannoulischristos%2Fvideos%2F745362612933766%2F&show_text=0&width=560

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι «νωρίτερα και όταν και πάλι ήταν πιεσμένη και στριμωγμένη η ΝΔ με τη λίστα Πέτσα για τη χρηματοδότηση των ΜΜΕ, θυμήθηκε "ξαφνικά" ο Μυωνής ότι έχει και μία ηχογραφημένη συνομιλία με το Νίκο Παππά».

«Το κόμμα που είχε μέσα του ως δεύτερη φύση τη "μίζα", το ρουσφέτι τη διασπάθιση δημοσίου χρήματος, έρχεται και κραδαίνει το λευκό πανί της εντιμότητας, ενώ από την πρώτη ημέρα της κυβερνητικής τους θητείας έδωσαν δείγματα γραφής. Με τα 80 εκατ. για τα ΚΕΚ, με τα 20 εκατ. για τα ΜΜΕ», σημείωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Παράλληλα, ο Χρ.Γιαννούλης αναρωτήθηκε «τι έχει να πει η ΝΔ για τον πρώην υπουργό της ΝΔ που εμπλέκεται -σύμφωνα με την ΕΥΠ- σε σεξουαλική εκμετάλλευση ανηλίκου; Τι έχει να πει για τις στενές επαφές πρώην και νυν βουλευτών της με κυκλώματα του υποκόσμου: Η διαφάνεια δεν μετριέται με το ένα ή τα χίλια ευρώ, μετριέται με τη στάση και το πολιτικό ήθος».

Τέλος, ο ίδιος δεν παρέλειψε να σχολιάσει ότι «η άδεια για την κατεδάφιση που έγινε στο Ελληνικό παρουσία του πρωθυπουργού αναρτήθηκε στη Διαύγεια μισή ώρα μετά την ολοκλήρωση της επικοινωνιακής φιέστας».

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL