Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αραιές νεφώσεις
21 °C
19.5°C21.8°C
3 BF 52%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
22 °C
19.0°C23.2°C
1 BF 65%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
20 °C
18.0°C19.9°C
1 BF 59%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος καιρός
21 °C
19.9°C21.8°C
5 BF 36%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
22 °C
21.9°C23.4°C
0 BF 46%
Κ. Μπάρκας: Υπάρχει η πραγματικότητα της ανεργίας, των απολύσεων και της ύφεσης, για την οποία η ΝΔ δεν μιλάει καθόλου
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Κ. Μπάρκας: Υπάρχει η πραγματικότητα της ανεργίας, των απολύσεων και της ύφεσης, για την οποία η ΝΔ δεν μιλάει καθόλου

Ως μια απέλπιδα προσπάθεια απόδρασης της Νέας Δημοκρατίας από την πραγματικότητα της ύφεσης, της δραματικής επιδείνωσης όλων των δεικτών της οικονομίας, των απολύσεων και της ανεργίας, χαρακτηρίζει τις κινήσεις της κυβέρνησης με τη σκανδαλολογία που έχει ανακύψει ξανά το τελευταίο διάστημα, ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Νομού Πρέβεζας, Κώστας Μπάρκας.https://www.youtube.com/embed/6ZE_lPMZGuE

Όπως υπογράμμισε ο κ. Μπάρκας στον«Antenna», «η Νέα Δημοκρατία και ο κ. Μητσοτάκης θέλουν να δημιουργήσουν ένα πολιτικό βούρκο, για να μπορέσουν να κρύψουν την πραγματικότητα. Και η πραγματικότητα είναι πάρα πολύ δύσκολη, αναφορικά με την οικονομία και την εργασία στη χώρα. Η οικονομία καταρρέει, ο τουρισμός καταρρέει, η ύφεση το δεύτερο τρίμηνο είναι ακόμη μεγαλύτερη από αυτή που δήλωνε οι κ. Μητσοτάκης και έφτασε στο 16%.

Στην εργασία έχουμε απολύσεις. Υπάρχει μια άλλη πραγματικότητα, που η Νέα Δημοκρατία δεν θέλει να συζητήσει καθόλου και αυτό που τη βολεύει να κάνει είναι να βάζει στο μίξερ της λάσπης δηλώσεις και ενέργειες ανθρώπων, οι οποίοι μέχρι πριν από λίγους μήνες κατηγορούνταν από τα στελέχη της, ως μέλη και άνθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ τώρα τους ίδιους ανθρώπους τους θεωρεί αξιόπιστους μάρτυρες.

Ο κ. Καλογρίτσας, υπερασπίζεται τον εαυτό του έχοντας δικηγόρο τον κ. Λοβέρδο» σημείωσε ο κ. Μπάρκας, ο οποίος αναφερόμενος στο παραδικαστικό κύκλωμα που αναδείχθηκε στην επικαιρότητα το τελευταίο διάστημα υπενθύμισε, ότι η διερεύνηση και η αποκάλυψή του ξεκίνησε ύστερα από εντολή του τότε Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος έστειλε την υπόθεση στη Δικαιοσύνη. Ακόμη, ο κ. Μπάρκας σημείωσε, πως η κοινωνία ακόμη αναμένει από τον κ. Πέτσα και την Κυβέρνηση τη λίστα των 20 εκατομμυρίων ευρώ, με τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και τα ποσά που διανεμήθηκαν σε αυτά.

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL