Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Χρ. Γιαννούλης: Επίδειξη ιδεολογικής δύναμης και αυταρχισμού από τη ΝΔ (video)

"Το νομοσχέδιο είναι μία επίδειξη ιδεολογικής δύναμης. Με το νομοθέτημα αυτό η κυβέρνηση στέλνει ένα σαφές μήνυμα στους πολίτες: Να έχετε το φόβο ότι μπορεί να σας τσακίσουμε", υπογράμμισε ο βουλευτής Α Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ

«Η ΝΔ πήρε και αντέγραψε το διάταγμα του 1971 για τις δημόσιες συναθροίσεις  και επιδιώκει να το κάνει νόμο του κράτους» τόνισε ο βουλευτής Α Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Γιαννούλης στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA”.


«Το νομοσχέδιο είναι μία επίδειξη ιδεολογικής δύναμης.  Με το νομοθέτημα αυτό η κυβέρνηση στέλνει ένα σαφές μήνυμα στους πολίτες: Να έχετε το φόβο ότι μπορεί να σας τσακίσουμε.

Το δόγμα «νόμος και τάξη» η ΝΔ θέλει να το αναβαθμίσει σε «σοκ και δέος». Εάν πιστεύουν στο δημοκρατία θα έπρεπε να επιδιώξουν τη συναίνεση και άλλων κομμάτων.

Το πρόβλημα των επαγγελματιών, των καταστηματαρχών δεν είναι οι διαδηλώσεις αλλά η έλλειψη αγοραστικού κοινού.
Στοχοποιούν τώρα το “νεομαρξιστικό» NETFLIX, την ώρα που οι ίδιοι έχουν στήσει τη δική τους ενημερωτική πλατφόρμα με τα 20 εκατομμύρια».

 

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Προτεραιότητες...

Πού να το φαντάζονταν όσοι έκαναν ολονύχτιες διαπραγματεύσεις στη σύνοδο κορυφής για το ταμείο ανάκαμψης ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης -που σ’ αυτές τις συναντήσεις δεν είχε εμφανιστεί... - σκόπευε να κατευθύνει κάποια εκατομμύρια αυτού του ταμείου στη χρηματοδότηση ιδιωτών...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις