Live τώρα    
15°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
15 °C
13.2°C16.9°C
5 BF 72%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
14.7°C18.3°C
3 BF 51%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
16.0°C17.1°C
2 BF 66%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
18.2°C19.8°C
6 BF 54%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
15.9°C16.9°C
2 BF 55%
Ο Π. Καμμένος διαψεύδει τα «Παραπολιτικά» και μιλά για "στημένη συκοφαντία" (video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ο Π. Καμμένος διαψεύδει τα «Παραπολιτικά» και μιλά για "στημένη συκοφαντία" (video)

Με οξύ λόγο διέψευσε το δημοσιεύμα της εφημερίδας «Παραπολιτικά», και τον υποτιθέμενο διάλογο, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, ενώ παράλληλα επετέθηκε στην ιδιοκτησία της εφημερίδα κάνοντας λόγο για σάιτ μαϊμού που στήνουν για να λαμβάνουν δημόσιο χρήμα.https://www.youtube.com/embed/p19B0uWYDWI

Όπως σημείωσε ο ίδιος, «οι διάλογοι που δημοσιεύθηκαν φέρεται να έχουν γίνει το 2017, ενω ουσιαστικά η δικογραφία έχει σχηματιστεί το 2016. Μπορεί με τον Αλέξη Τσίπρα να διαφωνήσαμε για τη Συμφωνία των Πρεσπών και να αποχώρησα από την κυβέρνηση, αλλά ο κ. Τσίπρας υπήρξε θεσμικός πρωθυπουργός, που δεν θα επέτρεπε να γίνουν τέτοιου είδους συζητήσεις, ούτε να υπάρχει τέτοιο ύφος. Τέτοιος διάλογος και με τέτοιους χαρακτηρισμούς ενώπιον του πρώην πρωθυπουργού και προσπάθεια παρέμβασης στη Δικαιοσύνη δεν έγινε ποτέ και από κανέναν».

«Ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος είναι κατηγορούμενος, αντιλαμβάνομαι τη θέση του, αλλά έχει υποχρέωση να βγει και να ξεκαθαρίσει ότι αυτός ο διάλογος δεν έγινε ποτέ. Δεν θα επέτρεπε ποτέ ο πρώην πρωθυπουργός να γίνουν τέτοιοι διάλογοι στο γραφείο του», είπε χαρακτηριστικά.

«Προσπαθούν να πλήξουν την τιμή και την υπόληψή μου» τόνισε ο Π. Καμμένος στη συνέντευξη Τύπου.

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL