Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.2°C22.9°C
3 BF 62%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ασθενής ομίχλη
14 °C
11.3°C16.6°C
1 BF 88%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
19 °C
18.8°C28.2°C
6 BF 72%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
28 °C
26.1°C27.8°C
6 BF 26%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
15 °C
14.9°C18.0°C
4 BF 94%
Αντιπερισπασμός Στ. Πέτσα: Ζητά την διαγραφή του Ν. Παππά από τον ΣΥΡΙΖΑ (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Αντιπερισπασμός Στ. Πέτσα: Ζητά την διαγραφή του Ν. Παππά από τον ΣΥΡΙΖΑ (Video)

Με αντιπερισπασμούς επιχειρεί η κυβέρνηση για δεύτερη ημέρα να διαχειριστεί την υπόθεση με τις ύποπτες συναλλαγές ύψους 2,6 εκατ. που ακουμπούν την ΝΔ και τον Αντώνη Σαμαρά. Σε αυτό το πλαίσιο, ο Στέλιος Πέτσας ζήτησε την αποπομπή του Νίκου Παππά για τις κασέτες που έδωσε στη δημοσιότητα ο Σάμπυ Μιωνής.https://www.youtube.com/embed/FDaTnWsIsq4

«24 ώρες μετά την αποκάλυψη ενός αδίστακτου παρακράτους επί των ημερών της διακυβέρνησής του ο κ. Τσίπρας εξακολουθεί να σιωπά. Τα ερωτήματα, όμως, είναι αμείλικτα. Ο κ. Τσίπρας γνώριζε την ύπαρξη του παρακράτους; Αν ναι, τι έκανε για αυτό; Ενημερώθηκε από τον κ. Παππά, τότε υπουργό Επικρατείας της κυβέρνησής του και πιο στενό του συνεργάτη;»

«Σε κάθε περίπτωση ως ελάχιστο δείγμα σεβασμού στους κανόνες δημοκρατίας οφείλει να διαγράψει άμεσα τον κ. Παππά από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και να δώσει εξηγήσεις στον ελληνικό λαό» δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL