Live τώρα    
22°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
22 °C
20.3°C23.1°C
4 BF 52%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
18.6°C22.7°C
2 BF 56%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
22.7°C25.0°C
4 BF 40%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αραιές νεφώσεις
19 °C
18.8°C23.2°C
4 BF 76%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.9°C22.4°C
0 BF 52%
Ν. Παππάς: Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα, αυτός που φοβάται και κρύβεται είναι ο Σαμαράς (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ν. Παππάς: Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα, αυτός που φοβάται και κρύβεται είναι ο Σαμαράς (Video)

«Τα πράγματα είναι πάρα πολύ απλά, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Αυτός που έχει προφανώς έχει να φοβηθεί και κρύβεται, είναι ο Αντώνης Σαμαράς» τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς.https://www.youtube.com/embed/VA8c_aIexoI

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στην ΕΡΤ1 σημείωσε ότι χτες αποκαλύφθηκε στην Προανακριτική Επιτροπή πως «υπάρχουν χρήματα που προσέγγισαν τη ΝΔ δια του κ. Παπασταύρου. Ο Σαμαράς ο ίδιος ο οποίος δεν τολμάει να έρθει στην Προανακριτική, ζήτησε από τον Φιλιππάκη και πίεσε και άλλα μέσα να μη γράφουν για τη λίστα Λαγκάρντ για να προστατεύσει αυτές τις δραστηριότητες».

Ο Ν. Παππάς τόνισε ότι «έχει καταρρεύσει τόσο παταγωδώς αυτή η προσπάθεια που καταντάει γελοίο. Η βασική μάρτυρας πάνω στην οποία στήριξαν την ιστορία περί παραδικαστικού, είναι η κυρία το σπίτι της οποίας πλημμύρισε και δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει την έρευνα για την Novartis γιατί χάθηκαν κάποια χαρτιά. Αποδεικνύεται ότι ο σύζυγός της ζημίωσε το ελληνικό δημόσιο μόνο για το 2018 κατά 1,7 εκατ. ευρώ».

«Φέρνουν τον Μιωνή ως μάρτυρα, που κατηγορούσε τον κ. Βορίδη ότι ηγείται παγκόσμιας οργάνωσης που τον καταδιώκει και έρχονται και τα σχετικά με τον κ. Μιωνή, δηλαδή τα 2,6 εκατ. που αφορούν τον Σαμαρά ο οποίος συνεχίζει να κρύβεται. Πού είναι;» επισήμανε ο Ν. Παππάς.

«Μας ρώτησε ο κ. Βορίδης αν είναι σύνηθες να διαμεσολαβούν σε υποθέσεις ιδιωτών υπουργοί. Όταν υπάρχει έκκληση από άλλη κυβέρνηση, παύει να είναι ιδιωτικό ζήτημα, είναι διπλωματικό. Ιδιωτικό ζήτημα ήταν όταν ανακατεύτηκε ο ίδιος ο Σαμαράς για να προστατεύσει τις μπίζνες Μιωνή – Παπασταύρου» σημείωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και συμπλήρωσε: «Απόνερα αυτών των επαγγελματικών δραστηριοτήτων βλέπουμε αυτές τις μέρες στην Προανακριτική».

Συντάκτης: avgi.gr

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL