Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
21.1°C25.3°C
3 BF 46%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
23 °C
20.2°C24.2°C
2 BF 48%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
18.8°C21.0°C
3 BF 64%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
22 °C
19.3°C21.8°C
2 BF 68%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
25 °C
24.5°C24.5°C
3 BF 40%
Στο Εθνικό Πάρκο Σχινιά Μαραθώνα ο Αλ. Τσίπρας (φωτογραφίες)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Στο Εθνικό Πάρκο Σχινιά Μαραθώνα ο Αλ. Τσίπρας (φωτογραφίες)

Το Εθνικό Πάρκο Σχινιά Μαραθώνα επισκέφθηκε ο Αλέξης Τσίπρας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον πρόεδρο και τους εργαζόμενους του Φορέα Διαχείρισης του Πάρκου.

«Οι άνθρωποι των Φορέων Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών και όλων των περιβαλλοντικών οργανώσεων και Φορέων γιορτάζουν πραγματικά σήμερα, την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος. Γι αυτό το λόγο επιλέξαμε να είμαστε σήμερα εκεί, στον πυρήνα του Εθνικού Πάρκου Σχινιά-Μαραθώνα, με τον Φορέα που καταργεί ο αντιπεριβαλλοντικός νόμος Μητσοτάκη Χατζηδάκη με της Διοίκηση και τους εργαζόμενους που δεν δέχονται να συναντήσουν και να συζητήσουν εδώ και 11 μήνες οι κ.κ. Μητσοτάκης Χατζηδάκης» δήλωσε ο τομεάρχης Περιβάλλοντος και Ενέργειας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Φάμελλος.

«Τους ευχαριστούμε για την προσφορά στο περιβάλλον και δεσμευόμαστε ότι θα τους στηρίζουμε στο έργο τους έξω και μακριά από κομματικές παρωπίδες. Όπως κάναμε και καθ' όλη τη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ» υπογράμμισε.

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL