Live τώρα    
16°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
13.4°C17.6°C
3 BF 66%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
14 °C
10.9°C15.9°C
1 BF 64%
ΠΑΤΡΑ
Σποραδικές νεφώσεις
15 °C
9.0°C15.5°C
2 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
13.8°C14.7°C
2 BF 77%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
15 °C
13.0°C14.5°C
1 BF 75%
Στις γειτονιές ο ΣΥΡΙΖΑ για το «Μένουμε Όρθιοι 2»
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Στις γειτονιές ο ΣΥΡΙΖΑ για το «Μένουμε Όρθιοι 2»

Στις τοπικές αγορές και γειτονιές βρίσκονται τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να επικοινωνήσουν το πρόγραμμα «Μένουμε Όρθιοι» αλλά και αφουγκραστούν τις ανάγκες του κόσμου της εργασίας.

Ο Κώστας Ζαχαριάδης βρέθηκε στο Γαλάτσι

"Στηρίζουμε τα καταστήματα της γειτονιάς μας, τους γείτονές μας, τους ανθρώπους της διπλανής πόρτας", ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κ. Ζαχαριάδης.

https://twitter.com/CZachariadis/status/1268831266046173185?ref_src=twsrc^tfw

Ο Κ. Μπάρκας στο Νομό Πρέβεζας

Την εναλλακτική πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ και το επικαιροποιημένο πρόγραμμα “Μένουμε Όρθιοι”, μια πρόταση κοστολογημένη και απολύτως εφικτή για την ανάσχεση της κρίσης, παρουσιάζει στους πολίτες του Νομού Πρέβεζας ο ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, μέσω των περιοδειών που πραγματοποιεί ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Νομού Πρέβεζας, Κώστας Μπάρκας, με στελέχη της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Πρέβεζας.

Ο κ. Μπάρκας και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στον Νομό Πρέβεζας είχαν παράλληλα την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις με τους πολίτες, ώστε να διαμορφωθούν οι συνθήκες στην κοινωνία, για την επεξεργασία των αναγκαίων λύσεων με σκοπό την
άμβλυνση των συνεπειών της επερχόμενης τεράστιας ύφεσης και κρίσης. Ήδη, στα πλαίσια της περιοδείας αυτής, ο κ. Μπάρκας επισκέφθηκε τις Τοπικές

Κοινότητες του Μεσοποτάμου, της Βαλανιδοράχης, της Αμμουδιάς και του Ωρωπού, ενώ επίσης περιόδευσε σε εμπορικούς δρόμους της Πρέβεζας και του Καναλακίου. Οι περιοδείες του κ. Μπάρκα και του ΣΥΡΙΖΑ στον Νομό Πρέβεζας θα συνεχιστούν την ερχόμενη εβδομάδα, με σκοπό να διαχυθεί άμεσα το επικαιροποιημένο Πρόγραμμα «Μένουμε Όρθιοι» στους πολίτες.

Η Θ. Φωτίου ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος και ο επικεφαλής της ΣΤΡΟΦΗΣ Ν. Σμύρνης Θέμης Παυλόπουλος στη Ν. Σμύρνη

Με τον Γιάννης Μπαλάφας, το Θανάσης Θεοχαρόπουλος και τον υποψήφιο δήμαρχο της ΣΤΡΟΦΗΣ Ν. Σμύρνης Θέμης Παυλόπουλος συνοδευόμενοι από στελέχη και μέλη της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Ν. Σμύρνης και της Νομαρχιακής Ν. Αθήνας, περπατήσαμε στην κεντρική πλατεία της Ν. Σμύρνης καθώς και στην Ομήρου, όπου συνομιλήσαμε με επιχειρηματίες, εργαζόμενους και πολίτες μοιράζοντας φυλλάδια του #ΜενουμεΟρθιοι .

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Ffotioutheano%2Fposts%2F2943599465759529&width=500

Εξόρμηση των βουλευτών της Β' Πειραιά στις γειτονιές

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Ftrifonalexiadis%2Fposts%2F1358841940992784&width=500

Εξόρμηση στην αγορά της Κορίνθου πραγματοποίησε ο Γιώργος Ψυχογιός. «Δίπλα στην κοινωνία και τις ανάγκες της για μέτρα στήριξης που θα υπερασπίζονται την εργασία και την μικρομεσαία επιχείρηση» τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σε μήνυμά του στο Facebook.

Στο κέντρο του Βόλου βουλευτές και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ

Οι βουλευτές Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος και  Κατερίνα Παπανάτσιου, ο πρώην Βουλευτής Μάκης Μπαλλής, ο συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής Κώστας Βογιατζής, ο συντονιστής της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ και συνοδευόμενοι από στελέχη και μέλη των Οργανώσεων Μελών του  ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας πραγματοποίησαν περιοδεία στην κεντρική αγορά ττου Βόλου όπου συνομίλησαν με επιχειρηματίες, εργαζόμενους και πολίτες.

Από τις συνομιλίες προέκυψε πως τα ανεπαρκή μέτρα της σημερινής κυβέρνησης, χωρίς κανέναν σχεδιασμό για ανασυγκρότηση, χωρίς μέτρα προστασίας των εργαζομένων, σε συνδυασμό με την αναμενόμενη οικονομική ύφεση και καθίζηση της εσωτερικής ζήτησης, δημιουργούν σοβαρό ζήτημα για τη βιωσιμότητα των πολύ μικρών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

«Οι προτάσεις μας στο πρόγραμμα "Μένουμε Όρθιοι Ι"» όπως η κατάργηση της προκαταβολής φόρου για το 2020, νέα γενναία ρύθμιση παλιών και νέων οφειλών προς Δημόσιο και Τράπεζες, η κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος για τις πληττόμενες πολύ μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις, η καθολική ενίσχυση των επιχειρήσεων, μέσα από μη επιστρεπτέα προκαταβολή, καθώς και τα μέτρα προστασίας της εργασίας με καμία μείωση εισοδήματος των εργαζομένων, θα μπορούσαν να αναχαιτίσουν αποτελεσματικά τη λαίλαπα των επομένων μηνών».


Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL