Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.2°C21.2°C
3 BF 71%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ασθενής ομίχλη
17 °C
13.6°C19.4°C
2 BF 78%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
17.7°C19.4°C
3 BF 67%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
25 °C
22.7°C24.8°C
6 BF 33%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
16.8°C18.5°C
0 BF 82%
Χ. Ζεϊμπέκ: Η ΝΔ οφείλει να ξεκαθαρίσει αν συντάσσεται με τις αντιλήψεις της κυρίας Νικολάου
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Χ. Ζεϊμπέκ: Η ΝΔ οφείλει να ξεκαθαρίσει αν συντάσσεται με τις αντιλήψεις της κυρίας Νικολάου

Να πάρει άμεσα, ξεκάθαρη θέση σχετικά με το αν συντάσσεται με τις αντιλήψεις της κυρίας Νικολάου που αποκάλεσε Τούρκο τον Μουσουλμάνο βουλευτή Ξάνθης του ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε την κυβέρνηση  της ΝΔ, ο Χουσεΐν Ζεϊμπέκ. "Τέτοια περιστατικά μας θυμίζουν εποχές όπου το αυγό του φιδιού εκκολαπτόταν ακόμα και μέσα στον ναό της Δημοκρατίας" υπογράμμισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως σημειώνει ο ίδιος στην απάντησή του, "ένα ακόμα περιστατικό διχαστικής ρητορικής έλαβε χώρα χτες στην Συνεδρίαση της «Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής παρακολούθησης των αποφάσεων του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου» με πρωταγωνίστρια την Γενική Γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής κα. Σοφία Νικολάου.

Ένα χρόνο μετά τις εκλογές, όπου ο ελληνικός λαός εκτόπισε από το Ελληνικό Κοινοβούλιο την ακροδεξιά εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής, ακούστηκαν ξανά στην Ελληνική Βουλή απαξιωτικά λόγια μίσους. Αυτήν την φορά τα λόγια αυτά προήλθαν από τα θεσμικά χείλη της κυρίας Νικολάου, η οποία δεν δίστασε να με χαρακτηρίσει εθνικά σπέρνοντας τον διχασμό και την υποψία για εκλεγμένο Βουλευτή επί πέντε θητείες. Παρότι η κα Νικολάου ανακάλεσε τα λεγόμενά της, είναι προφανές ότι είτε δεν έχει αντιληφθεί την σοβαρότητα της θεσμικής της θέσης, είτε τα λεγόμενά της αποτελούν θέση της ίδιας της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας.

Όσα μας καταλογίζει για συναναστροφές με επιχειρηματίες αποτελούν αντιπερισπασμό για να αποκρύψει τις δικές της συνδιαλλαγές που εκφράστηκαν με απευθείας αναθέσεις, αλλά και την κοινωνική κατακραυγή που προκάλεσε ο ωμός αυταρχισμός που επέδειξε στην υπόθεση Δημάκη.

Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας οφείλει άμεσα να πάρει θέση, σχετικά με το αν συντάσσεται με τις αντιλήψεις της κυρίας Νικολάου, καθώς τέτοια περιστατικά μας θυμίζουν εποχές όπου το αυγό του φιδιού εκκολαπτόταν ακόμα και μέσα στον ναό της Δημοκρατίας" καταλήγει ο Μουσουλμάνος βουλευτής Ξάνθης του ΣΥΡΙΖΑ.

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL