Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αυξημένες νεφώσεις
18 °C
15.9°C19.3°C
3 BF 52%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αυξημένες νεφώσεις
16 °C
13.8°C18.0°C
0 BF 66%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
14 °C
11.0°C14.4°C
2 BF 77%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
16 °C
14.9°C16.6°C
2 BF 74%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
11 °C
10.9°C12.4°C
0 BF 71%
Αλ. Τριανταφυλλίδης: Ανεξέλεγκτη καλλιέργεια προεκλογικού ψεύδους από Βορίδη (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Αλ. Τριανταφυλλίδης: Ανεξέλεγκτη καλλιέργεια προεκλογικού ψεύδους από Βορίδη (Video)

Επίθεση στον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκη Βορίδη για την αλλαγή στάση της κυβέρνησης απέναντι στην καλλιέργεια της βιομηχανικής κάνναβης εξαπέλυσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης.https://www.youtube.com/embed/6ILs050-0QU

«Καλλιεργήσατε συστηματικά το προεκλογικό ψεύδος. Στόχος σας η κατάληψη της εξουσίας.» τόνισε ο Αλ. Τριανταφυλλίδης απευθυνόμενος στον Μ. Βορίδη. «Δε μιλάμε για την ανεξέλεγκτη καλλιέργεια της ινδικής κάνναβης, μιλάμε για την ανεξέλεγκτη καλλιέργεια του προεκλογικού ψεύδους, για την κατάληψη της εξουσίας. Μαύρο προεκλογικά, άσπρο μετεκλογικά» συμπλήρωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

«Το Μάρτιο του 2018 είπατε στη Βουλή ότι ο ΣΥΡΙΖΑ νομοθετεί την ανεξέλεγκτη καλλιέργεια του χασίς; Είπατε χτες στη Βουλή ότι “αν ήταν να καταργήσουμε αυτό που ίσχυε, θα το καταργούσαμε; Είναι κυβερνητική μας επιλογή, συνεχίζουμε”;» υπογράμμισε ο Αλ. Τριανταφυλλίδης.

Από την πλευρά του ο Μ. Βορίδης ισχυρίστηκε ότι το 2018 δεν ήταν προεκλογική περίοδος και έκανε λόγο για μία συζήτηση στη Βουλή. «Δεν υπάρχει προεκλογικό ψεύδος, υπάρχει η εκτέλεση αυτό που έλεγα προεκλογικά» ανέφερε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης.

Συντάκτης: avgi.gr

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL