Live τώρα    
24°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
21.7°C26.3°C
2 BF 38%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
23 °C
20.6°C24.9°C
3 BF 38%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
19.4°C24.3°C
2 BF 55%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.4°C21.6°C
2 BF 64%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
21.9°C23.5°C
0 BF 37%
Τα ΜΜΕ αποσιώπησαν ή παραποίησαν τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ - Διάλογο στη Βουλή ζητά ο Αλεξιάδης (video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Τα ΜΜΕ αποσιώπησαν ή παραποίησαν τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ - Διάλογο στη Βουλή ζητά ο Αλεξιάδης (video)

Με τη φράση «λίγες μόνο ημέρες χωρίζουν το Ωσαννά από την Σταύρωση», χαρακτήρισε τους διθυράμβους και τις αγιογραφίες για το αντίο της επιτροπής ενημέρωσης για τον κορωνοϊό, ο βουλευτής Τρύφων Αλεξιάδης, δηλώνοντας πως περιμένει ακόμα την τοποθέτηση των αρμοδίων για τα φαινόμενα συνωστισμού που παρατηρήθηκαν στου Μαξίμου και στην Ομόνοια. https://www.youtube.com/embed/7_D3EyR4LRA

Η παρουσίαση του προγράμματος «Μένουμε Όρθιοι ΙΙ» του ΣΥΡΙΖΑ, σημαντικό πολιτικό γεγονός όπου η αξιωματική αντιπολίτευση παρουσίασε τις προτάσεις της αποσιωπήθηκε ή παραποιήθηκε από την πλειονότητα των ΜΜΕ, που ασχολήθηκε με την ενδυμασία των στελεχών του. Οι προτάσεις μας που είχαν κατατεθεί πολύ νωρίς τον Απρίλιο, τα στοιχεία του Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής, ανακοινώσεις του Οικονομικού Επιμελητηρίου και φορέων των μικρομεσαίων, δεν συμμερίζονται την αισιοδοξία της κυβέρνησης αλλά θέτουν το πλαίσιο διαλόγου, δήλωσε ο Βουλευτής σε συνέντευξή του στο ACTION 24 . 

Ο Τρ. Αλεξιάδης κάλεσε σε διάλογο στη Βουλή τον κ. Σταϊκούρα στα θέματα αντιμετώπισης της επερχόμενης ύφεσης, δηλώνοντας πως δεν θα επιτρέψουμε στη ΝΔ, με την ευκαιρία του κορωνοϊού, να εφαρμόσει τις πολιτικές λιτότητας του παρελθόντος, κάνοντας αναφορά στην κυβερνητική πρόταση στα εργασιακά, για μείωση του μισθού στο 80% του αρχικού μισθού. 

Κλείνοντας δήλωσε πως υπάρχουν ερωτηματικά που πρέπει να απαντηθούν για το επεισόδιο στον Έβρο, ενώ τόνισε την υπεύθυνη στάση που κρατά ο ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στα εθνικά θέματα, θυμίζοντας τις αστειότητες «υπερπατριωτών» για τη συμφωνία των Πρεσπών. Χαρακτήρισε δε ως ανακολουθία «να μας κουνάει το δάχτυλο η ΝΔ, η οποία όταν είχαμε δυο Έλληνες αξιωματικούς στις τουρκικές φυλακές, επίλεγε να στείλει ανώτατο στέλεχος της ως εκπρόσωπο στις τελετές του Ερντογάν». 

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL