Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
23 °C
21.1°C24.7°C
2 BF 40%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
22 °C
18.6°C23.8°C
3 BF 41%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
18.2°C23.2°C
2 BF 68%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.8°C21.6°C
2 BF 62%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.9°C22.4°C
2 BF 52%
Χρήστος Γιαννούλης: Ακάλυπτες επιταγές μοίρασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Χρήστος Γιαννούλης: Ακάλυπτες επιταγές μοίρασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

«O Κυριάκος Μητσοτάκης πιστεύει ότι η αυτοδυναμία που του έδωσαν οι Έλληνες ψηφοφόροι είναι λευκή επιταγή και ο ίδιος μπορεί να εκδίδει ακάλυπτες  επιταγές» τόνισε μεταξύ άλλων ο βουλευτής Α Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Γιαννούλης, στο τηλεοπτικό σταθμό TV 100.  

«Κάθε σταθμός της επίσκεψης του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη ήταν και μία ακάλυπτη επιταγή.

Από το ΑΧΕΠΑ, το οποίο επισκέφθηκε, το υπουργείο Υγείας στις 9 Απριλίου χωρίς σοβαρή και τεκμηριωμένη αιτιολογία, αφαίρεσε τη δυνατότητα πραγματοποίησης μίας σημαντικής καρδιολογικής επέμβασης, όπως είναι η εμφύτευση διαδερμικά αορτικών βαλβίδων.

Στον ΟΑΣΘ, για τον οποίο έδωσε νέες υποσχέσεις ο Πρωθυπουργός, πριν από λίγες ημέρες σημειώθηκε αρνητικό ρεκόρ πενταετίας με μόλις 182 λεωφορεία να βγαίνουν στους δρόμους.

Η εξυπηρέτηση των πολιτών και η σωστή λειτουργία των αστικών συγκοινωνιών στη Θεσσαλονίκης προϋποθέτει να μην αποτελεί ο ΟΑΣΘ μνημείο αδιαφάνειας.

Για το ΜΕΤΡΟ, όλοι γνωρίζουμε πως πριν τις εκλογές κατασκευαστές και εργολάβοι υποστήριζαν ότι είμαστε εντός χρονοδιαγράμματος. Έρχονται τώρα που η λειτουργία μετατίθεται για το 2023, βλέπουν πως υπάρχει έδαφος για περισσότερο χρήμα και ζητούν αποζημιώσεις 50 εκατομμυρίων ευρώ. 

Δεν δέχτηκε ούτε για πέντε λεπτά να συναντήσει τους εκπροσώπους της Κίνησης Πολιτών για τα αρχαία της Βενιζέλου που έχει τη στήριξη τουλάχιστον 10000 συμπολιτών μας.

Ειρωνικός και απαξιωτικός ο τρόπος που αντιμετώπισε τους άνεργους έξω από το Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης ο Πρωθυπουργός.

Το σχέδιο Μητσοτάκη είναι απλό. Με τα ημιτελή μέτρα τα οποία λαμβάνει η κυβέρνηση, ωθεί τη χώρα και τους πολίτες σε μία φτωχοποίηση,  ώστε οι ιδιώτες προς τους οποίους πρέπει να εξοφλήσει κάποιες επιταγές να βρίσκουν φτηνό εργατικό δυναμικό.

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL